Riemukas Robinsonin perhe (dub)

Meet the Robinsons (dub)

1 t 36 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 10.8.2007

Lauri (Lewis) on nerokas 12-vuotias miehenalku, joka on nuoresta iästään huolimatta tehnyt monta hämmästyttävää keksintöä. Hänen viimeisin ja kunnianhimoisin projektinsa on muistiskanneri, jonka avulla hän toivoo saavansa näkyviin varhaisia muistikuvia äidistään ja haluaa selvittää syyn siihen, miksi äiti antoi hänet adoptoitavaksi. Mutta ennen kuin hän ehtii saada vastauksen, hänen keksintönsä varastaa muuan viheliäinen hattupäinen mies ja tämän ilkeä hattu - ja erottamaton kumppani - Doris.

Lauri on jo heittämäisillään toivonsa, kun hän kohtaa salaperäisen pojan nimeltä Vilppu (Wilbur) Robinson, joka vie hämmentyneen sankarimme aikakoneella tulevaisuuteen viettämään yhden päivän omituisen perheensä parissa. Yhdessä he jahtaavat hattumiestä maailmassa, joka on täynnä lentäviä autoja ja leijuvia kaupunkeja yrittäen samalla pelastaa tulevaisuuden ja selvittää Robinsonin perhettä koskevan ällistyttävän salaisuuden.

PUHUTTU SUOMEKSI!

Ohjaus: Steve Anderson

Suomenkielisen dialogin ohjaus: Markus Bäckman

Pääosissa (suom. ääninä): mm. Eija Vilpas, Henri Piispanen, Akira Takaki, Heikki Sankari, Rinna Paatso, Pekka Autiovuori, Sinikka Sokka, Risto Kaskilahti, Pertti Koivula, Antti Pääkkönen, Nina Tapio, Kari Hietalahti, Mikko Kivinen

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.