Spider-Man 3 - Hämähäkkimies 3

Spider-Man 3

2 t 21 min  |  Toiminta, Seikkailu  |  Ensi-ilta: 4.5.2007

Columbia Picturesin elokuva Spider-Man 3 - Hämähäkkimies 3 tuo jälleen kahden ensimmäisen megaseikkailun näyttelijät ja tekijät yhteen ja kietoo heidät salaisuuksien, koston, rakkauden ja anteeksiannon verkkoon, joka tarjoaa elokuvayleisölle jännitystä maailmanlaajuisesta ensi-illastaan 4. toukokuuta 2007 lähtien.

Elokuvassa Spider-Man 3 - Hämähäkkimies 3, joka perustuu legendaariseen Marvel Comicsin sarjakuvaan, Peter Parker on vihdoin löytänyt tasapainon MJ:n ja supersankarin velvollisuuksiensa välille. Myrsky nousee kuitenkin jo horisontista. Hänen pukunsa muuttuu yllättäen sysimustaksi ja vaikka se antaa hänelle entistä vahvemmat supervoimat, se muuttaa samalla myös hänen persoonaansa tuoden esiin hänen synkän, kostonhimoisen puolensa, jota on vaikea hallita. Puvun vaikutuksesta Peteristä tulee ylimielinen ja hän alkaa laiminlyödä niitä, jotka välittävät hänestä. Lopulta hän joutuu valitsemaan, pitääkö puvun kiehtovat voimat vai ollako entisensä hyväsydäminen supersankari. Samalla hän joutuu kohtaamaan omat riivaajansa, kun kaksi hurjaakin hurjempaa vihollista, Hiekkamies ja Venom, kokoavat ennennäkemättömät voimat ja janoavat kostoa, joka uhkaa niin Peteriä kuin kaikkia hänen rakkaitaan.

Ohjaus: Sam Raimi

Pääosissa: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Theresa Russell, James Cromwell, Rosemary Harris, J.K. Simmons

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat