V2 Jäätynyt enkeli

1 t 37 min  |  Toiminta, Jännitys, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 12.1.2007

V2 on sarjakuvamaisella henkilögallerialla miehitetty kovaotteinen, tumman huumorin ryydittämä jännityselokuva, jonka toiminnan polttopisteessä kärvistelee Reijo Mäen dekkareista tuttu turkulainen yksityisetsivä, ikuinen oikeustieteiden ylioppilas Jussi Vares. Nelikymppinen Vares on toiminnan mies, joka tekee luottamuksellisia tutkimuksia kenen laskuun tahansa turhia moralisoimatta. Kovapintaisella Vareksella ei ole kuin kaksi heikkoa kohtaa: kylmä olut ja kuumat naiset, joista kummastakaan hänellä ei ole tapana kieltäytyä.

Ensimmäinen yksityisetsivä Jussi Vareksen hahmoon perustuva elokuva oli nimeltään karusti Vares. Sen ensi ilta oli heinäkuun lopulla 2004. Sarjan toisen elokuvan nimi on vieläkin ytimekkäämpi: V2. Se on aito Vares-pommi, jonka Marko Leino on käsikirjoittanut Jäätynyt enkeli -romaanin pohjalta.

Ohjaus: Aleksi Mäkelä

Pääosissa: Juha Veijonen, Hannu-Pekka Björkman, Kari-Pekka Toivonen, Kari Väänänen, Lotta Lindroos, Johanna Kokko, Jasper Pääkkönen, Jussi Lampi, Kari Hietalahti, Pekka Huotari, Seppo Pääkkönen, Elina Knihtilä, Matti Onnismaa, Markku Peltola, Vesa Vierikko, Hannu Kivioja, Rinna Paatso, Teemu Lehtilä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.