Narnian tarinat: Prinssi Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

2 t 27 min  |  Seikkailu, Fantasia  |  Ensi-ilta: 2.7.2008

ENSI-ILTA KESKIVIIKKONA 2.7.2008!

C.S. Lewisin ajattoman fantasian hahmot heräävät jälleen kerran eloon tässä Narnia-sarjan toisessa osassa, jossa Pevensien sisarusparvi matkaa Englannista salaperäisen taikaiskun voimalla Narniaan, missä odottaa uusi jännittävä ja vaarallinen seikkailu ja missä heidän uskonsa ja urheutensa joutuvat entistäkin kovemmalle koetukselle.

Yksi vuosi "Velhon ja leijonan" satumaisten tapahtumien jälkeen Narnian kuninkaat ja kuningattaret huomaavat päätyneensä jälleen kaukaiseen fantasiamaailmaan, mutta joutuvat toteamaan, että Narniassa aikaa onkin kulunut yli 1300 vuotta. Heidän poissa ollessaan Narnian kulta-aika on päättynyt, maan ovat valloittaneet ulkopuoliset tulijat, ja nyt sitä hallitsee ilkeä kuningas Miraz, joka ei tunne armoa.

Nelikko tapaa pian mielenkiintoisen uuden hahmon: Narnian todellisen kruununperijän, nuoren prinssi Kaspianin, joka on pakotettu piileskelemään, koska hänen ilkeä setänsä Miraz uhkaa tappaa hänet ja asettaa oman poikansa valtaistuimelle. Ystävällisen kääpiön, urhean munkin, puhuvan mäyrän ja mustan kääpiön avulla narnialaiset, johtajinaan urheat ritarit Peter ja Kaspian, lähtevät etsimään Aslania pelastaakseen Narnian Mirazin tyrannialta ja palauttaakseen maalle sen kunnian ja lumovoiman.

Ohjaus: Andrew Adamson

Pääosissa: Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Peter Dinklage, Pierfrancesco Favino, Sergio Castellitto, sekä Liam Neeson Aslanin äänenä

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.