Väärät juuret

1 t 39 min  |  Draama, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 9.10.2009

Perheen isällä Mikolla (Pertti Sveholm) on diagnosoitu perinnöllinen sairaus. Hän ei ole kyennyt käsittelemään asiaa eikä keskustelemaan siitä. Isän kunnon heikettyä hänen vaimonsa Mirjami (Milka Ahlroth) on päättänyt, että nyt on aika kertoa lapsille.

Sakari (Niko Saarela), isän poika edellisestä avioliitosta, on ollut ulkomailla vuosia. Hän on kirjaimellisesti paennut isäänsä ja hänen vaatimuksiaan jatkaa perheyritystä. Pihla (Emma Louhivuori), perheen 15-vuotias tytär, haluaa aloittaa oman itsenäisen elämänsä, Lumi (Silva Robbins), perheen Kiinasta adoptoima tytär, aloittaa salaisen matkansa löytääkseen omat juurensa. Isän sairaus ajaa Kuuran perheen jäsenet ensimmäistä kertaa saman katon alle, käsittelemään kysymyksiä suvun jatkuvuudesta sekä avaamaan perheessä vaiettuja asioita.

Mitä meistä jää jäljelle? Kauanko se kestää? Vaatteet kuluvat muutamassa vuodessa. Astiat pidetään, kunnes taas muutetaan. Huonekalut menevät rikki tai pois muodista. Kasa muistoja. Ne kestävät kunnes kukaan ei muista niitä enää. Opitut tavat, ja virheet. Ellei joku opi niistä ja jollain ole rohkeutta rikkoa...

Ohjaus: Saara Saarela

Pääosissa: Milka Ahlroth, Pertti Sveholm, Niko Saarela, Silva Robbins, Vieno Saaristo, Emma Louhivuori

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.