Rachel Getting Married

1 t 54 min  |  Draama  |  Ensi-ilta: 12.12.2008

Kun risaista elämää viettänyt Kym (Anne Hathaway) palaa keskiluokkaiseen lapsuudenkotiinsa juhlimaan Rachel-sisarensa (Rosemarie Dewitt) häitä, lehahtavat perheen vanhat luurangot ulos kaapeista tuulettumaan.

Suuri joukko hääparin ystäviä ja sukulaisia on kokoontunut nauttimaan musiikin, rakkauden ja hilpeän juhlatunnelman täyttämästä viikonlopusta, mutta Kym - viiltävän sarkastisilla kommenteillaan ja taipumuksellaan järjestää dramaattisia kohtauksia - suorastaan pakottaa pintaan vuosikausia muhineet kriisit, perheriidat ja tragediat sekä suvun sisäiset jännitykset.

Rachel Getting Married - joka Jonathan Demmen elokuville tyypilliseen tapaan on täynnä monivivahteisia ja persoonallisia henkilöhahmoja - tuo valkokankaalle lempeänironisen, oivaltavan mutta toisaalta myös hillittömän hauskan tarinan erään perheen kipupisteistä. Kun ohjaaja Demme, esikoiskäsikirjoittaja Jenny Lumet ja nimekäs tähtikaarti lisäävät sekaan omat katkeransuloiset mausteensa, näiden kompleksisten mutta kiehtovien henkilöhahmojen välinen soppa on valmis nautittavaksi.

Ohjaus: Jonathan Demme

Pääosissa: Anne Hathaway, Debra Winger, Rosemarie DeWitt, Bill Irwin, Tunde Adebimpe, Mather Zickel, Anna Deavere Smith, Anisa George

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.