Gamer

1 t 36 min  |  Toiminta, Jännitys, Sci-fi  |  Ensi-ilta: 4.9.2009

Mitä jos avatarisi verkkopelissä olisikin oikeasti lihaa ja verta? Gamerin kuvaamassa lähitulevaisuudessa videopelit ja reality-ohjelmat ovat sulautuneet toisiinsa. Uuden sukupolven peleissä pelihahmoina esiintyvät oikeat ihmiset, jotka ottavat vastaan käskyjä pelaajilta suoraan aivokuoreensa.

Uuden viihdemuodon takana on tekniikan kehittäjä, pelimaailman nero Ken Castle (Michael C. Hall, Mullan alla, Dexter). Hänen imperiuminsa kovin rahasampo on toimintapeli Slayers, tulevaisuuden gladiaattoriareena, jossa elinkautisvangit antautuvat pelaajien komennettavaksi televisioitujen sotapelien taistelijoina, panoksenaan vapaus.

Äärimmäinen viihdemuoto on villinnyt niin katsojat kuin pelaajatkin kautta maailman. Planeetan seuratuimmaksi julkkikseksi on noussut Slayersin tähti, taistelija Kable (Gerard Butler, 300). Saadakseen tuomionsa mitätöidyksi Kablen on selviydyttävä hengissä 30 taistelusta ja vapaus häämöttää nyt vain kolmen erän päässä.

Kable haluaa pois telkien takaa keinolla millä hyvänsä, mutta hän ei ole oman kohtalonsa herra. Häntä ohjailee teini-ikäinen tähtipelaaja Simon, joka sanelee Kablen jokaisen liikkeen. Myös pelimoguli Ken Castle seuraa tiiviisti molempien tekemisiä. Kun kuvaan astuu salaperäinen vastarintaliike Humanz, pelin säännöt on aika kirjoittaa uusiksi.

Toimintapakkaus Crankin tekijöiden, ohjaajakaksikko Mark Neveldinen ja Brian Taylorin uusi action-trilleri Gamer tarjoaa valkokankaan täydeltä räjähtävää toimintaa kovatasoisella soundtrackilla kuorrutettuna.

Ohjaus: Mark Neveldine, Brian Taylor

Pääosissa: Gerard Butler, Michael C. Hall, Logan Lerman, Kyra Sedgwick, Chris "Ludacris" Bridges, Alison Lohman, John Leguizamo

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat