Joulutarina

1 t 22 min  |  Perhe-elokuva, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 14.11.2008

UUSINTA ENSI-ILTA!

Koko perheen suuri kotimainen jouluelokuva, joka kertoo koskettavan tarinan siitä, miten Joulupukista tuli Joulupukki.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että Joulupukkikin on joskus ollut lapsi? Jos et, nyt on aika. Snapper Filmsin ihastuttava koko perheen elokuva paljastaa Joulupukin salatun lapsuuden. Joulutarina on kertomus pyyteettömästä antamisen ilosta ja elämänmittaisesta ystävyydestä.

Vuoden 2008 katsotuin kotimainen ja kaksi Jussi-palkintoa voittanut (paras kuvaus ja Yleisö-Jussi: vuoden kotimainen elokuva) Joulutarina on menestynyt hienosti myös kansainvälisesti. Se on kaikkien aikojen laajimmille levinnyt suomalainen näytelmäelokuva. Elokuvasta on tehty levityssopimus jo lähes sataan maahan. Joulutarina nähtiin jouluna 2009 elokuvateattereissa mm. Espanjassa, Ruotsissa, Norjassa, Kanadassa ja Kreikassa. Elokuva on kiertänyt kymmeniä kansainvälisiä elokuvafestivaaleja, ja Yhdysvaltain kymmenen suurimman elokuvatapahtuman joukkoon kuuluvalla Sarasotan elokuvafestivaalilla Joulutarina voitti parhaan ulkomaisen elokuvan yleisöpalkinnon.

Ohjaus: Juha Wuolijoki

Pääosissa: Hannu-Pekka Björkman, Kari Väänänen, Otto Gustavsson, Mikko Leppilampi, Minna Haapkylä, Mikko Kouki, Laura Birn, Antti Tuisku

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.