Happy Feet (dub)

1 t 51 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 8.12.2006

Keisaripingviinien uljaassa valtakunnassa Antarktiksen sydämessä ei ole kerta kaikkiaan kukaan, jos ei osaa laulaa - mikä on valitettavaa Mumblen (Elijah Wood) kannalta, sillä hän on maailman huonoin laulaja. Hän on syntynyt tanssimaan oman pillinsä mukaan... tai oikeastaan steppaamaan.

Vaikka Mumblen äiti Norma Jean (Nicole Kidman) pitää harrastusta herttaisena, hänen isänsä Memphisin (Hugh Jackman) mielestä "se ei vain ole pingviinimäistä." Lisäksi molemmat heistä tietävät, että ilman omaa "sydänlauluaan" Mumble ei ehkä koskaan löydä oikeaa rakkautta.

Kuinka ollakaan, Mumblen paras ystävä Gloria (Brittany Murphy) sattuu olemaan valtakunnan paras laulaja. Mumblen ja Glorian välillä on yhteys heidän kuoriutumishetkestään lähtien, mutta Mumblen oudot "hipiti-hopiti-hyppelyt" tuottavat Glorialle päänvaivaa.

Mumble on kerta kaikkiaan liian erilainen - etenkin Keisaripingviinimaan ankaran johtajan, Noah the Elderin (Hugo Weaving), mielestä, joka karkottaa hänet lopulta yhteisöstä.

Ollessaan ensi kertaa poissa kotoa Mumble tapaa joukon hyvin epäkeisaripingviinimäisiä pingviinejä - Adelie Amigot. Ramonin (Robin Williams) johdolla Adelie Amigot ottavat Mumblen viileät tanssiliikkeet heti omakseen ja kutsuvat hänet juhlimaan kanssaan.

Adeliemaassa Mumble pyytää neuvoja Lovelace the Gurulta (jonka äänenä toimii myös Robin Williams). Lovelace on hullunkurisilla höyhenillä varustettu kalliotöyhtöpingviini, joka vastaa kaikkiin elämää koskeviin kysymyksiin pikkukiven hinnasta.

Yhdessä Lovelacen ja Amigojen kanssa Mumble lähtee matkalle halki valtavien jäätiköiden, ja mieleenpainuvien seikkailujen päätteeksi hän todistaa kaikille, että maailmaa voi muuttaa olemalla oma itsensä.

Ohjaus: George Miller

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.