Miehen työ

1 t 43 min  |  Draama, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 23.2.2007

Miehen työ kertoo tarinan Juhasta (Tommi Korpela), joka on irtisanottu työpaikastaan betonitehtaalta. Hän häpeää epäonnistumistaan ja kantaa huolta perheen taloudellisesta tilanteesta. Hän ei myöskään halua järkyttää vaimonsa, Katjan (Maria Heiskanen), mielenterveyttä ja siksi päättää olla kertomatta potkuista vaimolleen. Juha herää edelleen aikaisin aamulla lähteäkseen töihin, mutta suunnistaakin kulkunsa syrjäiselle huoltoasemalle pohtien tietä ulos joka hetki kasvavasta valheesta.

Juha laittaa huoltoaseman ilmoitustaululle ilmoituksen, jossa hakee remonttimiehentöitä. Hänen ilmoitukseensa vastaa nainen - "yksi seinä pitäisi purkaa tai jotain..." ja yllättäen, Juha löytää itsensä harjaamassa alastoman, ja täysin tuntemattoman naisen hiuksia. Hän huomaa ansaitsevansa tunnissa saman verran, kuin entisessä työssään kahdessa päivässä. Ystävänsä Ollin (Jani Volanen) avustuksella Juha päättää vaihtaa "alaa" toistaiseksi.

Juhan häpeä ja valhe syvenevät, mutta raha auttaa sietämään uuden ammatin ikäviä puolia. Ja niin kauan, kuin Katja ei tiedä Juhan kaksoiselämästä, kaikki on periaatteessa hyvin...

Ohjaus ja käsikirjoitus: Aleksi Salmenperä

Pääosissa: Tommi Korpela, Jani Volanen, Maria Heiskanen, Stan Saanila

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.