Sävel ja sanat

1 t 46 min  |  Komedia, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 23.3.2007

Alex Fletcher (Hugh Grant) on entinen 80-luvun poptähti, joka esiintyy tätä nykyä vain mennyttä aikaa haikailevalle yleisölle maatalousnäyttelyissä ja huvipuistoissa. Karismaattinen ja lahjakas muusikko saa kuitenkin mahdollisuuden tehdä comebackin, kun juhlittu popdiiva, Cora Corman, pyytää Alexia säveltämään ja nauhoittamaan dueton kanssaan. On vain yksi ongelma - Alex ei ole säveltänyt mitään vuosiin, eikä hän ole koskaan kirjoittanut lyriikkaa... ja nyt hänen on saatava aikaan hitti muutamassa päivässä.

Sen sijaan Alexin viehättävällä tavalla omalaatuisella kukkien kastelijalla, Sophie Fisherillä (Drew Barrymore), on sana hallussaan, ja sen huomaa myös sanoituksen kanssa tuskaileva muusikko. Sophie on juuri toipumassa epäonnistuneesta suhteesta äskettäin kuuluisuuteen nousseen kirjailijan, Sloan Catesin (Campbell Scott), kanssa. Siksi Sophie ei ole halukas yhteistyöhön kenenkään - kaikkein vähiten sitoutumista pelkäävän Alexin - kanssa.

Kun heidän kemiansa kuitenkin kohtaavat pianon ääressä ja jopa sen alla, Alexin ja Sophien on pakko kohdata pelkonsa - ja vastata seurauksista - jos he haluavat rakkautta ja menestystä, jonka kumpikin heistä ansaitsee.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Marc Lawrence

Pääosissa: Hugh Grant, Drew Barrymore

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.