RocknRolla

1 t 55 min  |  Toiminta  |  Ensi-ilta: 2.1.2009

Guy Ritchien (Puuta, heinää ja muutama vesiperä, Snatch) toimintakomediassa sukelletaan suurrikollisten vaaralliseen ala-maailmaan Lontoossa, jossa kiinteistökauppa on syrjäyttänyt huumeet isommilla markkinoilla, ja innokkaimmat yrittäjät löytyvät rikollisten joukosta. Ja jos joku haluaa päästä jaolle - olipa kyseessä One Twon (Gerard Butler) kaltainen pikkurikollinen tai hämäräperäinen venäläinen miljonääri Uri Obomavich (Karel Roden) - ainoa vaihtoehto on päästä Lenny Colen (Tom Wilkinson) pakeille.

Vanhan koulukunnan häikäilemättömänä rikollisena Lenny on tarkoin selvillä, ketä pitää voidella, ja suurkaupungin jokainen silmäätekevä virkamies, välittäjä tai gangsteri on hänen tiukassa otteessaan: vain soitto Lennyltä, ja byrokratia on tiessään. Mutta kuten Lennyn oikea käsi Archy (Mark Strong) sanoo, Lontoo on muutosten keskipisteessä, kun Idästä tulevat suuren luokan gangsterit ja vallanhimoiset paikalliset rikolliset sekä kaikki muut siltä väliltä yrittävät päästä muuttamaan sääntöjä kaupankäynnissä ja rikollisuudessa.

Kun kyse on miljoonista, koko Lontoon alamaailma juonittelee, toimii salaliitoissa ja ottaa yhteen toistensa kanssa yrittäessään kahmaista potista oman muhkean osuutensa. Mutta samalla kun suurpelurit ja pikkurikolliset kilvoittelevat herruudesta, monen miljoonan dollarin kauppa putoaakin erään narkkarin ja rokkarin (Toby Kebbell) käsiin - tämä vain sattuu olemaan Lennyn poikapuoli, kuolleeksi oletettu, mutta selvästikin hyvin, hyvin vakuuttavasti elossa.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Guy Ritchie

Pääosissa: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Idris Elba, Tom Hardy, Toby Kebbell, Jeremy Piven, Chris Bridges

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat