Nim ja salainen saari

Nim's Island

1 t 37 min  |  Seikkailu, Fantasia  |  Ensi-ilta: 17.10.2008

Mitä vain voi tapahtua Nimin saarella, jolla mielikuvitus pääsee valloilleen ja joka on kuin tehty seikkailuja varten. Saarella asuu sisukas nuori tyttö nimeltä Nim (Abigail Breslin) eksoottisine eläinystävineen. Nimin elämä trooppisella saarella on yhtä seikkailua - aivan kuten Alex Roverin, suuren sankarin, joka seikkailee Nimin suosikkikirjoissa. Kun saari on vaarassa, Nim pyytää apua sankariltaan.

Nim ei kuitenkaan tiedä, että Alex Rover -kirjojen takana on Alexandra Rover (Jodie Foster), syrjään vetäytyvä ja pelokas suurkaupungin erakko, joka ei suostu poistumaan asunnostaan. Alexandran yrittäessä voittaa pelkonsa ja Nimin kohdatessa lyhyen elämänsä suurimman haasteen heidän täytyy ottaa mallia Alex Roverin fiktiivisestä urheudesta ja tukeutua toisiinsa pelastaakseen Nimin saaren.

Seikkailukomedia Nim's Island rohkaisee olemaan oman tarinansa sankari. Tyttö, joka luuli olevansa yksin, ja nainen, joka luuli pelkäävänsä maailmaa, huomaavat pystyvänsä suurempiin tekoihin kuin uskoivatkaan. Elokuvan päärooleissa nähdään sinnikkäänä Niminä Oscar-ehdokas Abigail Breslin (Little Miss Sunshine), Alexandra Roverina harvinaisessa komediaroolissa Oscar-voittaja Jodie Foster, ja kaksoisroolissa Nimin isänä ja urheana Alex Roverina komea Gerard Butler (300, P.S. Rakastan sinua).

Ohjaus: Jennifer Flackett, Mark Levin

Pääosissa: Abigail Breslin, Jodie Foster, Gerard Butler

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.