Arn - Pohjoinen valtakunta

Arn - riket vid vägens slut

2 t 10 min  |  Draama, Toiminta, Seikkailu, Romantiikka  |  Ensi-ilta: 22.8.2008

Arn - Pohjoinen valtakunta jatkaa temppeliritari Arn Magnussonin tarinaa ja samalla myös Pohjoismaiden historiaa. Tarina sijoittuu keskiaikaan, 1100-luvulle.

Luostarissa entisen temppeliritarin kasvattamana varttunut Arn (Joakim Nätterqvist) joutuu jättämään perheensä ja rakastettunsa Cecilia Algotsdotterin (Sofia Helin) ja lähtemään temppeliritariksi Pyhälle maalle. Hänen tehtävänsä on taistella arabijoukkoja ja pelättyä Saladin Suurta vastaan. 20 vuotta myöhemmin hän palaa takaisin Pohjolaan - ja löytää hyvin epävakaan maan. Temppeliritari Arn joutuu jälleen kerran tarttumaan miekkaan ja kokoamaan sotajoukon ympärilleen, tällä kertaa yhdistääkseen kotimaansa.

Elokuva perustuu Jan Guilloun menestyksekkääseen kirjatrilogiaan, jota on myyty Pohjoismaissa yhteensä yli 2,6 miljoonaa kappaletta. Elokuvan ensimmäinen osa oli Arn - Temppeliritari, joka sai Suomessa ensi-iltansa helmikuussa 2008. Arn - Pohjoinen valtakunta on itsenäinen elokuva, joka päättää Arn Magnussonin tarinan.

Ohjaaja: Peter Flinth

Pääosissa: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Bibi Andersson, Michael Nyqvist, Martin Wallström, Lina Englund, Jakob Cedergren, Mirja Turestedt

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.