Mustesydän

Inkheart

1 t 48 min  |  Seikkailu, Fantasia  |  Ensi-ilta: 3.4.2009

Oletko koskaan ajatellut, mitä tapahtuisi, jos lempikirjasi hahmot heräisivät eloon? New Line Cineman uusi fantasiaseikkailu perustuu Cornelia Funken menestysromaaniin ja vie katsojansa kirjojen maailmaan.

Mortimer "Mo" Folchartia (Brendan Fraser) ja hänen 12-vuotiasta tytärtään Meggietä (Eliza Hope Bennett) yhdistää intohimo kirjoihin. Heillä on myös molemmilla ainutlaatuinen taito herättää kirjan henkilö henkiin kun he lukevat tarinaa ääneen. Mutta hahmojen henkiin herättämisessä piilee myös vaara: jokaista kirjasta henkiin herätettyä hahmoa vastaan katoaa aina yksi todellinen ihminen saman kirjan sivuille.

Eräällä antikvariaattikäynnillä Mo kuulee äänen, jota ei ole kuullut ikuisuuksiin. Ääni kuuluu kirjasta, jota hän on etsinyt jo vuosia. Kyseessä on Mustesydän, omalaatuinen romaani täynnä keskiaikaisia linnoja ja outoja hahmoja - jonka sivuille Resa (Sienna Guillory), Meggien äiti, katosi tämän ollessa vain 3-vuotias.

Mo haluaa etsiä ja pelastaa Resan kirjan maailmasta, mutta suunnitelma ei ole niin yksinkertainen toteuttaa. Capricorn (Andy Serkis), Mustesydämen julma pahis kidnappaa Meggien ja vaatii Mo:ta herättämään Mustesydämen julmimmat fiktiiviset hahmot henkiin. Mo alkaa kerätä joukkoja - todellisia ja fiktiivisiä - haasteelliseen pelastusoperaatioon.

Ohjaus: Iain Softley

Pääosissa: Brendan Fraser, Andy Serkis, Eliza Hope Bennett, Sienna Guillory, Paul Bettany, Helen Mirren, Rafi Gavron, Jamie Foreman, Jennifer Connelly, Jim Broadbent

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.