Ice Age 3: Dinosaurusten aika 3D (orig)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs 3D (orig)

1 t 36 min  |  Animaatio  |  Ensi-ilta: 1.7.2009

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista animaatioelokuvista saa jälleen jatkoa!

Jäätikkö on sulanut ja elo Ice Age -laaksossa rullaa entiseen malliin. Ice Age 2 -elokuvassa tavanneet mammuttipariskunta Manny ja Ellie odottavat nyt innolla perheenlisäystä, sapelihammastiikeri Diego miettii onko hänestä tullut liian pehmo ja Jyrsis jahtaa iänikuista tammenterhoaan ja saattaa samalla napata kiinni jopa aidosta rakkaudestakin.

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun höpsö laiskiainen Sid sotkeutuu taas harmeihin tipahtaessaan maanalaiseen luolaan, jossa avautuu täysin uusi maailma - on koittanut Dinosaurusten aika. Sid löytää kolme dinosauruksen munaa ja huomaa yhtäkkiä olevansa näiden "äiti". Tästä ei tykkää T-Rex -äiti, joka tulee etsimään poikasiaan. Vauhdikas seikkailu voi alkaa!

Vanhojen tuttujen hahmojen lisäksi Ice Age 3 -elokuvassa päästään tutustumaan myös täysin uusiin, hauskoihin ja sympaattisiin hahmoihin, kuten yksisilmäiseen Buck-näätään. Luvassa on taas mukaansatempaava ja hauska Ice Age -seikkailu, jonka voi kokea nyt myös ensimmäistä kertaa 3D-elokuvana!

Originaali 3D-versio, tekstitys suomeksi. (Huom! Ei ruotsinkielistä tekstitystä.)

Ohjaus: Carlos Saldanha (ja Mike Thurmeier)

Pääosissa (orig. ääninä): Seann William Scott, Queen Latifah, Josh Peck, John Leguizamo, Denis Leary, Ray Romano, Joey King, Chris Wedge

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.