Sekavia suhteita

Because I Said So

1 t 41 min  |  Komedia, Draama  |  Ensi-ilta: 27.4.2007

Daphne Wilder (Diane Keaton) päättää pitää huolta, että viimeinenkin hänen kolmesta tyttärestään, Milly (Mandy Moore), löytää onnen ja pääsee naimisiin. Ja koska Milly ihastuu jatkuvasti vain toivottomiin tapauksiin, ottaa äiti ohjat käsiin ja alkaa etsiä varteenotettavaa vävyehdokasta nettideittipalvelun kautta.

Täydellisen miehen etsinnässä menee suhteet sekaisin niin äidin ja tyttären välillä, kuin tyttären ja vävykokelaittenkin välillä - puhumattakaan kun kuviot sekoittaa vielä toisen vävyehdokkaan isä, joka saa äidin pään pyörälle.

Elokuvassa on äiti-tytär suhteet koetuksella, kun testataan missä vaiheessa äidinrakkauden nimissä tehdyt hyvää tarkoittavat tempaukset muuttuvat tukahduttavaksi tyttären elämään puuttumiseksi. Kaikkien tragikoomisten kommellustenkin lävitse kuitenkin välittyy näiden neljän naisen vahvat ja läheiset suhteet, ja avoimesti käydään läpi niin miesten erikoisuudet makuuhuoneessa kuin orgasmiennätyksetkin.

Hauskan ja romanttisen elokuvan kahta muuta tytärtä esittävät Lauren Graham (Gillmoren tytöt) ja Piper Perabo (Coyote Ugly, Villi Tusina 2).

Ohjaus: Michael Lehmann

Pääosissa: Diane Keaton, Mandy Moore, Lauren Graham, Piper Perabo, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Stephen Collins, Colin Ferguson

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.