Saippuaprinssi

1 t 39 min  |  Komedia, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 10.2.2006

Ilona on persaukinen amatöörinäyttelijä, joka joutuu väärinkäsityksen takia töihin saippuaoopperan käsikirjoitusryhmään.

Kuvausryhmän juhlissa Ilona tutustuu ja ihastuu sarjan päätähteen Kalleen, joka esittää Antero-nimistä palomiestä. Kalle on kuitenkin varattu, joten mitään ei tapahdu. Ilona kirjoittaa tapauksen perusteella Anterolle kohtauksia ja alkaa käyttää käsikirjoitusta viettelyn välineenä.

Mutta sarjan tuottaja Raakel puuttuu peliin. Käy ilmi, että juuri hän seurustelee Kallen kanssa (vaikka onkin tahollaan naimisissa). Naiset ajautuvat maaniseen taisteluun Kalle-Anteron sielusta käsikirjoitusten välityksellä. Taistelun sivutuotteena syntyy sarjan historian parhaita käsikirjoituksia ja Raakelinkin on pakko myöntää, että Ilona on erityisen taitava tarinaniskijä.

Kalle vaikuttaa pyörityksen seurauksena menettävän todellisuudentajunsa ja alkaa luulla olevansa Antero. Hän muuttaa lavasteeseen asumaan, eikä enää näe roolihenkilönsä ja itsensä eroa - vai näytteleekö hän vain hullua?

Raakelin ja Ilonan kädenvääntö huipentuu sarjan tuotantokauden viimeisessä jaksossa, joka lähetetään suorana. Niin Raakel kuin Ilonakin puetaan roolivaatteisiin ja heitetään kameran eteen. Etukäteen on selvää, että joku roolihenkilöistä kuolee tässä jaksossa, mutta kuka?

Ohjaus: Janne Kuusi

Pääosissa: Mikko Leppilampi, Pamela Tola, Outi Mäenpää, Anna Paavilainen, Pete Lattu, Pihla Penttinen, Juha Veijonen, Jukka-Pekka Palo, Kristina Halttu, Minttu Mustakallio, Janne Reinikainen, Tommi Korpela, Jani Volanen, Jami Hyttinen, Sari Havas

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.