Rocky Balboa

1 t 44 min  |  Draama, Toiminta  |  Ensi-ilta: 5.1.2007

Sylvester Stallone palaa legendaariseen Rocky Balboan rooliin Oscar-palkitun elokuvasarjan viimeisessä erässä.

Rocky Balboa ei ole ollut kehässä vuosikausiin. Syöpä on vienyt häneltä vaimon ja hänen poikansa Rocky Jr. on etääntynyt isästään. Hän pitää ravintolaa, johon asiakkaat tulevat kuullakseen hänen nyrkkeilyä koskevia tarinoitaan. Hiljaiselo loppuu kuitenkin lyhyeen, kun eräs urheilukanava virittelee leikkimielisen virtuaalimatsin Rockyn ja nykyisen mestarin - Mason "The Line" Dixonin - välille, ja yllättäen paljastuu, että Rocky voittaisi tuon mestarien kohtaamisen.

Virtuaalimatsi herättää suurta kohua, ja Rockylle tarjotaan pian tilaisuutta nousta kehään hallitsevan mestarin kanssa. Ystävänsä Paulien ja vanhan valmentajansa Duken avustuksella Rocky ryhtyy valmistautumaan viimeiseen matsiinsa ja karistaa samalla niskastaan ne haamut, jotka ovat vainonneet häntä hänen vaimonsa kuolemasta asti.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Sylvester Stallone

Pääosissa: Sylvester Stallone (Rocky Balboa), Burt Young (Paulie), Geraldine Hughes (Marie), Milo Ventimiglia (Rocky Balboa Jr.), James Francis Kelly III (Steps) & Antonio Tarver (Mason 'The Line' Dixon)

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.