Niko - Lentäjän poika (suom.)

1 t 23 min  |  Animaatio, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 10.10.2008

Anima Vitaen ja Cinemakerin tuottama koko perheen elokuva kertoo poropoika Nikosta, joka uskoo isänsä olevan yksi joulupukin kuuluisista lentävistä poroista. Isäänsä Niko ei ole koskaan tavannut, mutta haaveilee yhtä kaikki lentämään oppimisesta. Palatessaan omista salaisista lentoharjoituksistaan Niko johdattaa vahingossa kaikkien pelkäämän Mustan Suden kotilaumansa kimppuun. Niko lähtee vaaralliselle matkalle halki Lapin erämaan etsiäkseen oikean isänsä ja tullakseen tämän kaltaiseksi lentäjäsankariksi.

Tähän mennessä mittavimmassa suomalaisessa elokuvahankkeessa Niko - Lentäjän poika on mukana myös tunnettuja eurooppalaisia tuotantoyhtiöitä. Elokuvan levitysoikeudet on myyty USA:han, Kanadaan ja kaikkiin englanninkielisiin maihin sekä lukuisiin Euroopan, Kaukoidän ja Latinalaisen Amerikan maihin sekä Venäjälle ja Kiinaan.

Elokuvassa puhutaan suomea.

Ohjaus: Kari Juusonen, Michael Hegner

Pääosissa (ääninä): Olli Jantunen, Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Vesa Vierikko, Jussi Lampi, Risto Kaskilahti, Minttu Mustakallio, Juha Veijonen, Puntti Valtonen, Elina Knihtilä, Juulia Rönkkö, Tommi Korpela, Aarre Karén, Kari Hietalahti, Risto Kaskilahti , Veikko Honkanen

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.