Erottamattomat

1 t 41 min  |  Draama, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 5.9.2008

Taru elää ratsutilalla harmonista elämää miehensä Harrin ja tytärpuolensa Ninnin kanssa. Kaikki muuttuu, kun Ninni loukkaantuu hevosonnettomuudessa. Kymmenen vuotta sitten Ruotsiin lähtenyt Ninnin biologinen äiti Eve kutsutaan paikalle sisarpuolensa Tarun pyynnöstä.

Even pikaiseksi kuviteltu käynti muuttuu pidemmäksi vierailuksi, kun Eve tajuaa, että hän haluaa menetetyt kymmenen vuotta elämästään takaisin. Kauan kytenyt kaipaus Ninni-tytärtä kohtaan nousee pintaan.

Tarun aikaisempi elämä on perustunut turvallisuuteen ja rutiineihin sekä ennen kaikkea yhteiseloon perheenä Ninnin ja Harrin kanssa. Vähä vähältä Eve alkaa vallata tilaa perheestä takaisin itselleen, jolloin ensimmäistä "omaa" lastaan odottava Taru menettää elämänsä hallinnan. Esiin nousee syyllisyyttä ja muistoja - rakkaitakin, vihaa ja tarvitsevuutta. Kaikki minkä Taru luuli olevan ehjää ja hallinnassa, kyseenalaistuu. Kymmenen vuotta puhumattomana olleet asiat vaativat selvittämistä ja kaikki neljä joutuvat etsimään oman paikkansa uudessa tilanteessa.

Ohjaus: Hanna Maylet

Pääosissa: Minna Haapkylä, Tiina Lymi, Jorma Tommila, Kaneli Johansson

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.