Twilight - Houkutus

Twilight

2 t 4 min  |  Draama, Fantasia  |  Ensi-ilta: 2.1.2009

Elokuva perustuu Stephenie Meyerin luomaan menestyskirjaan ja maailmaan.

Bella Swan (Kristen Stewart) on 17-vuotias tyttö, joka on aina ollut hieman erilainen kuin muut eikä ole välittänyt sopeutua Arizona High Schoolin trendikkääseen tyttöporukkaan. Kun Bellan äiti Renee (Sarah Clarke) menee uusiin naimisiin, Bella päättää muuttaa asumaan isänsä Charlien (Billy Burke) luo sateiseen Forksin pikkukaupunkiin Washingtonin osavaltioon. Bellan elämä muuttuu rajusti kun hän tapaa käsittämättömän upean pojan, Edward Cullenin (Robert Pattinson). Edward on fiksu, komea ja hänen katseensa porautuu suoraan Bellan sieluun. Bella ei voi olla ajattelematta Edwardia. Bellan ja Edwardin välillä on selittämätön vetovoima. Kun Bella ja Edward toistuvasti ajautuvat yhteen mitä oudoimmissa olosuhteissa, Bella alkaa epäillä Edwardissa olevan jotain kummallista; hän pystyy juoksemaan nopeammin kuin gepardi, pysäyttämään auton käsillään, eikä hän tunnu vanhenevan lainkaan.

Edward on kuolematon ja hän on löytänyt Bellasta kauan etsimänsä sielunkumppanin. Bellalle selviää Edwardin olevan vampyyri. Edward vältteli Bellaa aikaisemmin, koska tämän tuoksu herättää hänessä vahvemman tappovietin kuin kukaan muu ihminen, mutta Edward ei tahdo satuttaa ihmisiä. Bella ja Edward rakastuvat toisiinsa. He tulevat kuitenkin huomaamaan, että ihmisen ja vampyyrin välinen suhde on kaikkea muuta kuin helppo ja turvallinen. Voittaako rakkaus kaiken?

Ohjaus: Catherine Hardwicke

Pääosissa: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.