Fearless

1 t 46 min  |  Toiminta  |  Ensi-ilta: 29.9.2006

Suuresta henkilökohtaisesta menetyksestään ja elämänsä vaikeuksista huolimatta kiinalainen Huo Yuanjia taisteli tiensä historian kirjoihin ja määritti ikuisiksi ajoiksi taistelulajien todellisen olemuksen.

Eletään mullistusten aikaa Kiinassa, Qing-dynastian loppupuolella 1900-luvun alussa. Ulkovallat hallitsevat Kiinan tärkeimpiä kaupunkeja. Kiinaa pilkataan "Aasian sairaaksi mieheksi". Shanghaissa ulkomaankauppakamari järjestää kilpailun, jossa länsimaiden neljä parasta taistelijaa kamppailee Kiinan parasta vastaan, tarkoituksena nöyryyttää kiinalaisia.

Yksi mies ottaa haasteen vastaan, mies nimeltä Huo Yuanjia. 30 vuotta aiemmin Tianjinissa Huo Yuanjian lapsuudessa hänen isänsä on Huon wushu-koulun opettaja ja arvostettu mestari. Huo Yuanjia haluaisi jatkaa isänsä jalanjäljillä, mutta isä vastustaa, koska poika on astmaattinen. Kamppailussa Tianjinin mestaruudesta isä häviää, mikä on katkera pala Huo Yuanjille. Huo Yuanjia päättää aloittaa harjoittelun ja tulla Tianjinin mestariksi. Hänestä tuleekin voittamaton, mutta hän on käsittänyt väärin wushun perimmäisen tarkoituksen, mikä on itsensä löytäminen ja voittaminen. Huo Yuanjia lähtee väärälle polulle, ja seuraukset ovat traagiset. Hän päätyy maaseudulle, missä alkaa tajuta asioiden laidan. Huo Yuanjia palaa vuosien päästä Tianjiniin ja sieltä Shanghaihin suureen otteluun neljää ulkovaltojen edustajaa vastaan...

Ohjaus: Ronny Yu

Pääosissa: Jet Li, Nakamura Shidou, Sun Li, Dong Young, Collin Chou

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.