Alvin ja pikkuoravat (dub)

Alvin and the Chipmunks (dub)

1 t 33 min  |  Komedia  |  Ensi-ilta: 8.2.2008

Alvin ja pikkuoravat (Alvin and the Chipmunks) on koko perheen animaatioseikkailu kolmesta oravakaveruksesta, Alvinista, Simosta ja Terosta. Alvin ja pikkuoravat ovat tulleet tutuksi myös suosittuna tv-sarjana. Nyt kaveruksia odottavat täysin uudet seikkailut - ensi kertaa elokuvateattereissa!

Alvin-parka on tunne-elämältään kuin hurja vuoristorata. Alas mennään yhtä lujaa kuin ylöskin. Hän innostuu kaikesta ennätysajassa ja vaipuu penkin alle lähes yhtä nopeasti. Alvin hyppää kaikkeen mukaan miettimättä seurauksia. Hänen impulsiivisuuttaan maustavat mahtava charmi ja musikaalisuus. Alvin näkee sellaiset asiat mahdollisuuksina, joita muut saattavat pitää tuhoon tuomittuina.

Simo on välkky kuin kirkasvalolamppu! Hänellä on kuivakka huumorintaju ja sarkastinen luonne. Hänen nerokkuutensa antaa sijaa Alvinin hassuttelulle ja hän yhtyy niihin muitta mutkitta puoltaen toki järkipeliä. Simo välittää Alvinista kovasti, mutta pelkää salaa että he omaavat täysin samat geenit.

Tero on ihanan viaton mussukka. Hän on suloinen kuin sukka ja ujo kuin uimarengas. Häntä vedätetään aina mahdollisuuden tullen ja Tero onkin Alvinin manipulaatioiden ykköskohde. Tero joutuu usein kiistakapulaksi veljesten väliin. Simo yrittää vaikuttaa häneen puhumalla, kun Alvin taas käyttää suoraan lahjomista.

SUOMEKSI PUHUTTU VERSIO!

Ohjaus: Tim Hill

Pääosissa (suom. äänet): Jon-Jon Geitel, Samuel Harjanne, Petrus Kähkönen, Antti Jaakola, Sara Welling, Petri Hanttu, Ella Pyhältö

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat