Liisa Ihmemaassa (orig)

Alice in Wonderland (orig)

1 t 51 min  |  Seikkailu, Fantasia  |  Ensi-ilta: 12.3.2010

Normaali "2D"-filmiversio. Suom. & ruots. tekstit.

Walt Disney Pictures ja visionäärinen ohjaaja Tim Burton esittävät kolmiulotteisen fantasiaseikkailun Liisa Ihmemaassa. Kyseessä on siis yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista tarinoista höystettynä taianomaisin ja mielikuvituksellisin sävyin. Hullua Hatuntekijää esittää Johnny Depp ja Mia Wasikowska on 19-vuotias Liisa, joka palaa nuoruutensa hullunkuriseen maailman ja tapaa kaikki vanhat ystävät: Kanin, Tittelityyn ja Tittelitomin, Hiiren, Kaalimadon, Veijarikissan ja tietysti Hatuntekijän. Niin Liisa lähtee mielikuvitukselliselle matkalle saadakseen selville todellisen kohtalonsa ja tehdäkseen lopun Herttarouvan hirmuvallasta. Nimekkäässä näyttelijäkaartissa on mukana lisäksi mm. Anne Hathaway, Helena Bonham Carter ja Crispin Glover.

Liisa Ihmemaassa saapuu valkokankaalle kolmiulotteisena Disney Digital 3D™ -elämyksenä täynnä Lewis Carrollin rakastettujen kirjojen “Liisan seikkailut ihmemaassa” (1865) ja “Liisan seikkailut peilimaassa” (1871) lumovoimaa, visuaalisesti huikeita elementtejä ja kirjallisuuden historian karismaattisimpia hahmoja.

Ohjaus: Tim Burton

Pääosissa: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Stephen Fry, Christopher Lee, Michael Sheen, Alan Rickman

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.