Crazy Heart

1 t 53 min  |  Draama, Romantiikka, Musiikki  |  Ensi-ilta: 14.5.2010

Jeff Bridges tekee elämänsä roolin Bad Blakena, parhaat aikansa nähneenä country-muusikkona. Blake on elämän heittelemä entinen listaykkönen, joka on ollut liian monta kertaa naimisissa, liian kauan tien päällä keikkarundilla ja juonut liian monta paukkua. Blake kiertää soittamassa vanhoja hittejään peräkylien pikkukapakoissa, ajautuen koko ajan kauemmaksi come-back -haaveistaan. Hän ei uskalla enää toivoakaan muuta kuin lämppärin paikkaa entisen oppilaansa (Colin Farrell) kiertueella.

Eräänä iltana Blake tapaa nuoren naisen joka kolahtaa tavallista kovemmin miehen sydämeen. Tämän nuoren toimittajanaisen (Maggie Gyllenhaal) avulla Blake löytää yllättäen inspiraation uusiin lauluihin - ja elämään ylipäätään.

Jeff Bridges palkittiin roolistaan parhaan miespääosan Oscarilla sekä Golden Globella. Lisäksi Crazy Heart sai Oscarin ja Golden Globen parhaasta laulusta (The Weary Kind). Elokuvan musiikista vastaa Grammy-palkittu T-Bone Burnett. Elokuva on palkittu roolisuorituksista ja musiikista lähes joka paikassa missä vain mahdollista. Myös Maggie Gyllenhaal oli roolistaan Oscar-ehdokkaana. Sivuosassa elokuvassa nähdään lisäksi Robert Duvall.

Ohjaus: Scott Cooper

Pääosissa: Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal, Colin Farrell, Robert Duvall

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.