Elokuvapaneeli | Lisätietoja

TIETOSI

Kiitos kiinnostuksestasi Elokuvapaneelia kohtaan. Paneelin jäsenyytesi tarjoaa mahdollisuuden todelliseen vaikuttamiseen ja osallistumiseen tärkeiden päätösten tekemiseen sekä Finnkinolla että muissa yrityksissä. Elokuvapaneelin jäsenyys on maksutonta. Sinun ei ole pakko osallistua, mutta voit auttaa meitä kehittymään vapaaehtoispohjalta – mistä olemme erittäin kiitollisia. Tervetuloa Elokuvapaneeliin!

Haluamme kertoa, millaisia sinua koskevia tietoja me ja muut yritykset voimme kerätä. Tekemistäsi valinnoistasi riippuen voimme kerätä kahdenlaisia sinua koskevia tietoja:

1. PANEELIN PROFIILITIEDOT

2. TUTKIMUSTIEDOT

Alla kuvataan nämä tietotyypit.

1. PANEELIN PROFIILITIEDOT

Paneelin profiilitietoja käytetään Elokuvapaneelin hallinnointiin ja tutkimuskutsujen lähettämiseen. Finnkino voi myös – käsittelijän tai alihankkijana toimivan käsittelijän välityksellä – käsitellä Paneelin profiilitietoja antaakseen toisille yrityksille mahdollisuuden lähettää sinulle kutsuja tutkimuksiin. Näissä tilanteissa näille yrityksille ei luovuteta sellaisia Paneelin profiilitietoja, jotka voidaan yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Paneelin profiilitietojesi käsittely – Paneelin omistajan tietosuojakäytäntö
Kun luot tilin Elokuvapaneeliin, solmit sopimuksen Finnkinon kanssa. Finnkino on rekisterinpitäjä, joten haluamme kertoa, millaisia sinua koskevia Paneelin profiilitietoja säilytämme.

1A. Rekisteröintitiedot

1B. Taustatiedot

Tiedot, joita annat meille rekisteröityessäsi, (rekisteröintitiedot) ja vastaukset, joita annat kysymyksiin, joihin pystyt vastaamaan kirjautuessasi sisään Paneelin tilillesi (taustatiedot), auttavat meitä ja muita yrityksiä valikoimaan sopivampia kyselyjä, joihin kutsumme sinua osallistumaan. Alla kuvataan eri tietotyypit lyhyesti.

1A. Rekisteröintitiedot

Rekisteröityessäsi annat sähköpostiosoitteesi ja vastaat muutamaan esittämäämme rekisteröintikysymykseen. Nämä ovat tietoja, joita tarvitsemme voidaksemme lähettää sinulle kyselyjä tulevaisuudessa.

1B. Taustatiedot

Kun kirjaudut Paneelitilillesi, näytölle tulee kysymyksiä, joihin vastaaminen on vapaaehtoista. Näihin kysymyksiin antamasi vastaukset tallennetaan taustatietoina. Mitä useampiin kysymyksiin vastaat, sitä todennäköisemmin sinut kutsutaan uusiin kyselyihin, ja useammat kyselyt tarkoittavat lisää pisteitä.

Paneelin profiilitietojesi käsittelystä vastaa

Finnkino Oy rekisterinpitäjänä. Me Finnkinolla jaamme tietoja käsittelijämme, tutkimusyritys Syno Internationalin (”Syno”) kanssa, joka hallinnoi Elokuvapaneelia puolestamme, sekä alihankkijana toimivan käsittelijän, Cint AB:n (”Cint”), kanssa, joka vastaa teknisestä ympäristöstä Elokuvapaneeli--Paneelin takana. Joskus Finnkino, Syno ja Cint käyttää tavarantoimittajia, joilla on ehkä tarvetta käsitellä tietojasi, mutta me Finnkinolla vastaamme aina siitä, että tietojasi käsitellään GDPR:n, EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukaisesti ja että niiden käsittelystä on olemassa asianmukaiset sopimukset. Käyttämämme käsittelijä ja alihankkijoina toimivat käsittelijät ovat seuraavat:

Finnkino = rekisterinpitäjä
Syno = käsittelijä
Cint = alihankkijana toimiva käsittelijä

Paneelistina Elokuvapaneelissa hyväksyt sen, että tietojasi voidaan lähettää EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin.

2. TUTKIMUSTIEDOT

Elokuvapaneelin jäsenenä sinulla on oikeus tulla kutsutuksi mukaan kyselyihin, joita lähetetään sinulle Finnkinon puolesta, mutta myös muiden yhtiöiden puolesta, jotka haluavat tehdä kyselytutkimuksia. Voit vapaasti valita, haluatko osallistua kyselytutkimuksiin.

Tutkimustietojesi käsittely

Riippuen siitä, mihin annat luvan, Finnkinolla ja muilla yhtiöillä on mahdollisuus kerätä sinuun liittyviä tutkimustietoja. Keräämistämme tutkimustiedoista käytetään nimitystä

2A. Kyselytiedot

Juuri ennen kuin vastaat ensimmäiseen kyselyysi, sinulta pyydetään suostumusta siihen, millaisia sinua koskevia kyselytietoja voidaan kerätä. Voit milloin tahansa kirjautua Paneelin jäsentilillesi ja tarkistaa ja halutessasi perua antamasi suostumukset. Alla on lyhyt kuvaus kyselytiedoista.

2A. Kyselytiedot

Kaikilla kyselyillä, joita sinulle lähetään Paneelin jäsenyysaikanasi, on tietty ostaja. Tämä ostaja voi, kuten jo mainitsimme, olla Finnkino tai jokin muu yhtiö. Kun päätät vastata kyselyyn, luovutat kyseiselle ostajalle itseäsi koskevia tietoja. Kyselyiden tuloksia käytetään ainoastaan kootussa ja anonymisoidussa muodossa. Jos kyselyssä antamiasi vastauksia käytetään jollain muulla tavalla, siitä kerrotaan sinulle selkeästi, ennen kuin voit aloittaa kysymyksiin vastaamisen. Voit aina halutessasi jättää vastaamatta näihin kyselyihin.

Vastuu tutkimustietojesi käsittelystä

Ostaja on rekisterinpitäjä, joka vastaa kussakin kyselyssä kerättyjen, sinua koskevien tutkimustietojen hallinnasta. Kyselyihin osallistuminen ja kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaamalla kyselyn sisältämään kysymykseen hyväksyt siten sen, että ostajat keräävät ja tallentavat vastauksen ja käsittelevät sitä. Jos sinulle esitetään kysymys etkä halua antaa ostajalle oikeutta vastauksen keräämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn, älä vastaa kysymykseen.

KÄYTTÄJÄSOPIMUS

Napsauta tästä lukeaksesi koko käyttäjäsopimuksen.

YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on kysyttävää Paneelin jäsenyydestäsi tai kerättävistä, sinua koskevista tiedoista, ota yhteyttä: elokuvapaneeli@finnkino.fi.