Elokuvapaneeli | Korvaus

Kiitoksemme vastauksistasi

Aina kun osallistut kyselyyn ja suoritat sen loppuun sakkaa, saat siitä kiitokseksi rahallisen korvauksen paneelitilillesi. Korvauksen suuruus vaihtelee kyselyn pituudesta riippuen, mutta on yleensä 0,2 – 2,0 euron välillä. Saat aina tiedon korvauksen suuruudesta ennen kuin aloitat kyselyyn vastaamisen. Voit tarkastella saamiasi korvauksia kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla ”profiilisi”-painiketta ja ”lunasta palkintoja”-painiketta.

Korvausvaihtoehdot

Finnkinon elokuvalippu

Kun paneelitilillesi on kerääntynyt vähintään 10 euroa, on sinulla mahdollisuus lunastaa itsellesi Finnkinon elokuvalippu. Elokuvalipun lunastaminen tapahtuu kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla ”profiilisi” ja ”lunasta palkintoja”. Noin kahden viikon sisällä lunastamisesta sinulle lähetetään sähköpostitse koodi, jolla voit maksaa pääsylipun haluamaasi elokuvaesitykseen (myös 3D-elokuviin). Lippukoodeja lähetetään noin 2 kertaa kuukaudessa.

PayPal

Kun kyselyistä ansaitsemiesi korvausten yhteisarvo on vähintään 5 euroa, voit halutessasi siirtää rahat PayPal-tilillesi. Korvauksen siirto tapahtuu kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla ”profiilisi” ja ”lunasta palkintoja”. Lunastuksen yhteydessä sinulle luodaan automaattisesti PayPal-tili, sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet ilmoittanut rekisteröinnin yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse luoda tiliä PayPaliin, vaan se hoituu automaattisesti. Rahat siirtyvät PayPal-tilillesi normaalisti muutamassa päivässä.

PayPal on eräänlainen online-lompakko, jonka avulla voit tehdä ostoksia useissa eri verkkokaupoissa tai siirtää rahat henkilökohtaiselle pankkitilillesi.
 Lue lisää PayPal palvelusta täältä

Hyväntekeväisyys

Voit lahjoittaa ansaitsemasi korvaukset hyväntekeväisyyteen, kun olet ansainnut vähintään 2 euroa. Elokuvapaneelin kautta voit tukea syrjäytymisvaarassa olevia nuoria Tukikummien kautta. Voit siirtää rahat hyväntekeväisyyteen kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla ”profiilisi” ja ”lunasta palkintoja”.
 tukikummit.fi