Elokuvapaneeli | Korvaus

Kiitoksemme vastauksistasi

Aina kun osallistut kyselyyn ja suoritat sen loppuun saakka, saat siitä kiitokseksi rahallisen korvauksen paneelitilillesi. Korvauksen suuruus vaihtelee kyselyn pituudesta riippuen, mutta on yleensä 0,2 – 2,0 euron välillä. Saat aina tiedon korvauksen suuruudesta ennen kuin aloitat kyselyyn vastaamisen. Voit tarkastella saamiasi korvauksia kirjautumalla ensin paneelitilillesi ja klikkaamalla sen jälkeen yläpalkissa ”palkkiot”.

Korvausvaihtoehdot

Finnkinon elokuvalippu

Kun paneelitilillesi on kerääntynyt vähintään 10 euroa, on sinulla mahdollisuus lunastaa itsellesi Finnkinon elokuvalippu. Elokuvalipun lunastaminen tapahtuu kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla yläpalkissa ”palkkiot” ja sen jälkeen ”Finnkinon elokuvalippu”. Noin kahden viikon sisällä lunastamisesta sinulle lähetetään sähköpostitse koodi, jolla voit maksaa pääsylipun haluamaasi elokuvaesitykseen (myös 3D-elokuviin). Lippukoodeja lähetetään noin 2 kertaa kuukaudessa.

PayPal

Kun kyselyistä ansaitsemiesi korvausten yhteisarvo on vähintään 5 euroa, voit halutessasi siirtää rahat PayPal-tilillesi. Korvauksen siirto tapahtuu kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla yläpalkissa ”palkkiot” ja sen jälkeen ”PayPal Finland”. Lunastuksen yhteydessä sinulle luodaan automaattisesti PayPal-tili sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet ilmoittanut rekisteröinnin yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse luoda tiliä PayPaliin, vaan se hoituu automaattisesti. Rahat siirtyvät PayPal-tilillesi normaalisti muutamassa päivässä. Huomioithan, että PayPal veloittaa kahden prosentin toimitusmaksun rahansiirrosta

PayPal on eräänlainen online-lompakko, jonka avulla voit tehdä ostoksia useissa eri verkkokaupoissa tai siirtää rahat henkilökohtaiselle pankkitilillesi.
 Lue lisää PayPal palvelusta täältä

Hyväntekeväisyys

Voit lahjoittaa ansaitsemasi korvaukset hyväntekeväisyyteen, kun olet ansainnut vähintään 2 euroa. Elokuvapaneelin kautta voit tukea syrjäytymisvaarassa olevia nuoria Tukikummien kautta. Voit siirtää rahat hyväntekeväisyyteen kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla yläpalkissa ”palkkiot” ja sen jälkeen ”Tukikummit lahjoitus”.
 tukikummit.fi