Elokuvaetu Veikkauksen etuasiakkaille!

 

Huom. Veikkaus-etu on toistaiseksi poissa käytöstä.

Veikkaus ei ole kuluvana vuonna sisällyttänyt veikkaustiistaietua etuohjelmaansa ja siksi Veikkaus-etu ei Finnkinossakaan ole tarjolla. Palautetta voi antaa ja lisätietoja veikkauksen eduista voi tiedustella Veikkauksen asiakaspalvelusta.

Kaksi yhden hinnalla kotimaisten elokuvien näytöksiin tiistaisin!

Edun saat käyttöösi Veikkauksen mobiilisovelluksen kautta. Löydät etuun oikeuttavan mobiililipun klikkaamalla sovelluksen oikeasta reunasta löytyvää Edut-kilpeä.

Joka keskiviikkoaamu Mobiililiput-osioon avataan jakoon rajallinen määrä Kaksi yhden hinnalla -lippuja.  Lipun voit käyttää seuraavana tiistaina edussa mukana olevissa elokuvateattereissa ja elokuvissa. Huom! Etu ei ole voimassa arkipyhinä.

Veikkauksen mobiililiput käyvät Finnkinolla VAIN verkkokaupassa. Valitse lippuja ostaessasi lippukategoriaksi Veikkaus-kategoria. Syöttämällä mobiililipun koodin Sarjalippu/alennuskoodi-kohtaan saat edun käyttöösi. Muista koodin syöttämisen jälkeen painaa viereistä nappia, jossa on pieni oikein-merkin kuva, jotta etu rekisteröityy ostoon. Tarkista tämän jälkeen, että toisen lipun hinta on vähentynyt ostoskorista ennen kuin siirryt maksamaan. Etua ei voi yhdistää sarjalippuihin.

 

Hyvä huomioida

›› Muistathan, että etu on käytettävissä vain edussa mukana olevissa kotimaissa elokuvissa. Kannattaa myös huomioida, että Veikkauksen sovelluksesta lunastettu mobiililippu ja siinä oleva koodi toimii vain seitsemän päivän ajan julkaisupäivästä (keskiviikko klo 12:00) seuraavaan etutiistaihin klo 22 saakka.

›› Veikkaus-etuhintaisia lippuja ei pysty varaamaan.

›› Veikkaus-etua käyttäessä ei voi käyttää sarjalippua eikä etua voi yhdistää muihin alennuksiin (esim. eläkeläis- tai opiskelija-alennukseen).

›› Huomioithan, että verkkokaupassamme lippujen myynti loppuu 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Koodia ei voi käyttää teatterin kassalla.

›› Huom. Android-sovelluksen löydät vain osoitteesta veikkaus.fi/sovellukset. Veikkauksen sovellusta ei toistaiseksi löydy Google Play -kaupasta Googlen muuttuneiden käyttöehtojen takia.

›› Tarkat ohjeet Veikkauksen mobiilisovelluksen avulla käytettävästä leffaedusta löydät Veikkauksen sivuilta.

Veikkaus-edussa ovat mukana seuraavat elokuvat:

Syksy 2017 / Kevät 2018