Takaisin koulunpenkille? Ei ihan vielä!

Finnkinon Back to School –viikkoa vietetään teattereissamme kautta maan 4.-16.8. Luvassa on jälleen ennakkonäytöksiä odotetuimmista leffoista sekä vauhdikkaita ensi-iltoja. Valmistaudu tulevaan kouluvuoteen täydellä lukujärjestyksellä – meiltä löytyy leffoja jokaiselle päivälle.

Tule rentoutumaan Finnkinon pehmeille leffapenkeille ja viileisiin teattereihin ennen uuden kouluvuoden alkua!

 

Opiskelija! Älä unohda hyödyntää opiskelijaetua:

  • 30 % alennus normaalihintaisista elokuvalipuista arkipäivisin ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin. Ei voimassa arkipyhinä.
  • 20 % alennus normaalihintaisista elokuvalipuista ma-to klo 17 jälkeen alkaviin näytöksiin.
  • 10 % alennus normaalihintaisista Event Cinema -lipuista.
  • 20 % alennus leffaherkuista ma-to koko päivän ja pe ennen klo 17. Ei voimassa arkipyhinä.

Opiskelijahintaisen lipun voit ostaa Finnkinon verkkokaupasta kirjautuneena omaan profiiliisi – varauduthan esittämään digitaalisen tai muovisen opiskelijakorttisi teatterissa lipuntarkastuksen yhteydessä. Lue lisää opiskelija-alennuksesta.

 

 

 

Ennakkonäytöksiä!
Eden

Ensi-ilta 7.8.

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja nuoriso koolla. Itsevarma älykkö Aliisa (Aamu Milonoff), seurueensa keskipiste Jenna (Linnea Skog) ja hiljainen ja herkkä Panu (Bruno Baer) joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa. Vanhemmat ovat jossakin kaukana vaatimuksineen, odotuksineen ja juhlajärjestelyineen.

 

OSTA LIPUT ››

 

 

 

Ennakkonäytöksiä!
Lasse-Maijan etsivätoimisto: Junan arvoitus

Ensi-ilta 7.8.

Poliisi on sulkenut Lasse-Maijan etsivätoimiston, kun Klaara ilmaantuu heidän luokseen. Hän pyytää apua, koska hänen isänsä on tuomittu junaryöstöstä, vaikka on syytön. Nyt on Lassen ja Maijan tilaisuus oikaista tilanne ja ratkaista tapaus. Junassa kuljetetaan pian upouusi kassakaappi täynnä rahaa. Epäiltyjä on monta ja johtolankojakin löytyy, mutta ikävä kyllä Klaaran isä Ferdinand on karannut vankilasta ja kadonnut.

 

OSTA LIPUT ››

 


Pekka Töpöhäntä

 

Kissanpentu Pekka Töpöhäntä elää ihanaa elämää maalla Birgitan kanssa. Birgitta on tyttö, joka rakastaa Pekka Töpöhäntää eniten maailmassa. Syysmyrskyn aikana Pekka Töpöhäntä tippuu jokeen ja ajautuu joen mukana suureen Upsalan kaupunkiin. Upsalassa hän kohtaa uusia ystäviä, mutta kaikki hänen kohtaamansa tyypit eivät ole yhtä mukavia. Miten Pekka jaksaa uskoa, että kaikille tulisi olla kiltti? Riittääkö hänen rohkeutensa sankaruuteen? Pääseekö Pekka enää koskaan kotiin Birgitan luokse?

 

OSTA LIPUT ››

 

 

IMAX-ennakkonäytöksiä!
Peninsula

Ensi-ilta 7.8.

PENINSULA sijoittuu neljän vuoden päähän TRAIN TO BUSAN -elokuvan zombiepidemiasta. Yhteiskunnat ympäri maailman ovat romahtaneet, ja Etelä-Korea on muuttunut zombien valtaamaksi slummiksi. Entinen sotilas Jung-seok saa tehtäväkseen palata maahan, ja kun hän kumppaneineen tapaa eloonjääneitä, taistelu hylätyltä niemimaalta pakenemiseksi alkaa jälleen.

 

OSTA LIPUT ››

 


The Witch in the Window

Ensi-ilta 7.8.

The Witch in the Window on psykologinen kauhutrilleri, jonka keskiössä ovat 12-vuotias Finn (Stephen King -sarjasta Castle Rock muistettava Charlie Tacker) ja isänsä Simon (Alex Draper). Näyttämönä on Yhdysvaltain koilliskolkassa Vermontissa sijaitseva ränsistynyt autiotalo, jonka tuoreen avioeron riipimä Simon on hankkinut remontoidakseen sen myyntikuntoon.

 

OSTA LIPUT ››