Takaisin koulunpenkille? Ei ihan vielä!

Finnkinon Back to School –viikkoa vietetään teattereissamme kautta maan 6.-10.8. Luvassa on jälleen ennakkonäytöksiä kesän ja syksyn odotetuimmista leffoista sekä uutuuttaan hohtavia ensi-iltoja. Valmistaudu tulevaan kouluvuoteen täydellä lukujärjestyksellä – meiltä löytyy leffoja jokaiselle päivälle!

Tule rentoutumaan Finnkinon pehmeille leffapenkeille ja viileisiin teattereihin ennen uuden kouluvuoden alkua!

 

 

Ma 6.8.

Ennakkonäytös!
Ihmeperhe 2 (orig)

Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään "normaalin" arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan.

Osta liput 2D orig versioon:

OSTA LIPUT ››

Osta liput 3D orig versioon:

OSTA LIPUT ››

 

 

Ti 7.8.

Ennakkonäytös!
The Spy Who Dumped Me

Vauhdikkaassa toimintakomediassa parhaat ystävykset Audrey ja Morgan lähtevät seikkailemaan maailmalle ja sekaantuvat Audreyn vakoojaksi paljastuvan ex-poikaystävän myötä vaaralliseen hankkeeseen.

 

OSTA LIPUT ››

 

 

Ke 8.8.

Ennakkonäytös!
Lasse-Maijan etsivätoimisto

Lasse-Maijan etsivätoimisto: Ensimmäinen arvoitus -elokuva tuo suositun lasten dekkarisarjan ensimmäistä kertaa valkokankaille suomeksi puhuttuna. Elokuva kertoo miten kaikki sai alkunsa: miten Lasse ja Maija tapaavat, ja mikä on ensimmäinen arvoitus joka saa heidät perustamaan oman etsivätoimistonsa.

 

OSTA LIPUT ››

 

To 9.8.

Ennakkonäytös!
The Equalizer 2

Elokuvassa The Equalizer 2 Denzel Washington palaa ikoniseen rooliinsa uransa ensimmäisessä jatko-osassa.
Robert McCall jakaa hurmeista oikeutta sorrettujen ja riistettyjen puolesta – mutta kuinka pitkälle hän on valmis menemään puolustaakseen rakkaitaan...

 

OSTA LIPUT ››

 

Pe 10.8.

Ensi-illassa Cannesin Grand Prix’n voittanut ja Jasper Pääkkösen tähdittämä odotettu Spike Leen uutuus BlacKkKlansman.

Elokuva on tositapahtumiin perustuva tarina afroamerikkalaisesta poliisista, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klaniin.

 

OSTA LIPUT ››