Slipknot: Day of the Gusano

1 t 30 min  |  Konsertti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 6.9.2017

Vuonna 1999 Amerikan Yhdysvaltain keskilännestä nousi valokeilaan tinkimättömän esikoislevynsä ja raa’an intensiivisten live-esiintymistensä voimin aivan uudenlainen yhtye. Se loi paikalliseen musiikkimaailmaan oman alakulttuurinsa, ja villitys levisi pian maailmanlaajuiseksi.

Slipknot on kiertänyt maailman moneen kertaan ja kasvanut suureksi menestykseksi. Hittilevy 5: the Gray Chapterin ympärille rakennettiin oma festivaalinsa Mexico Cityssä, kaupungissa jonka rockyleisö on eräs maailman suurimpia ja kiihkeimpiä. Festivaali sai nimen Knotfest.

Day of the Gusano tuo valkokankaille historiallisen konsertin lisäksi ikkunan kaaokseen: se avaa myös yhtyeen omistautuneiden fanien sielunelämää, esitellen viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana kasvaneen yhteisön joka ylpeänä käyttää itsestään nimeä Maggots (madot).

Esitykset keskiviikkona 6.9. klo 20; Helsinki (Tennipalatsi), Jyväskylä, Oulu, Tampere (Plevna) ja Turku. Yleisön pyynnöstä lisäsimme näytöksen myös Lappeenrannan Strandiin samalle päivälle!

Liput á 16 €.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.