Il Volo: Notte Magica

1 t 46 min  |  Konsertti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 7.6.2017

IL VOLO: A Magical Night - Tribuutti kolmelle tenorille

7.7.1990 Roomassa, sittemmin maailmanmaineeseen noussut ”Kolme tenoria” José Carreras, Plácido Domingo ja Luciano Pavarotti esiintyivät yhdessä ensimmäistä kertaa.

Il Volo -yhtye (tenorit Piero Barone ja Ignazio Boschetto sekä baritoni Gianluca Ginoble) konsertoi nyt tribuuttina kuuluisalle kolmikolle. Herra Domingo osallistuu erityisvieraana tapahtumaan tahtipuikon varressa, ja Carrerasin tervehdys nuorelle kolmikolle nähdään videoscreenillä. Pavarottin edustajana paikalla on hänen leskensä Nicoletta Mantovani.

Il Volo esittää konsertissa aarioita, joita vanhempi tenorikolmikko on aiemmin esittänyt. Alkuperäisen tenoritrion alkaessa matkansa ei yksikään Il Volon jäsenistä ollut edes vielä syntynyt, ja kaikki kolme kasvoivat kuunnellen esikuviensa upeita tulkintoja. Tämä taianomainen ilta tuo menneen ja nykyisyyden yhteen oopperamusiikille sopivalla dramatiikalla.

Konserttiesitykset tiistaina 7.6. klo 18.00 Helsingissä (Kinopalatsi), Espoossa (Sello VIP ja Omena Lounge), Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella (Plevna) ja Turussa.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat