NT live: Obsession

2 t 0 min  |  Teatteri, Event cinema  |  Ensi-ilta: 15.5.2017

Luchino Viscontin elokuvaan Ossessione (Riivaajat) perustuva näytelmä: Obsession

Ma 15.5. klo 18.00 (tallennettu 11.5. esityksestä)

Jude Law (The Young Pope, Closer, The Talented Mr Ripley) näyttelee pääroolia uudessa näyttämösovituksessa Luchino Viscontin vuonna 1943 ensi-iltansa saaneesta elokuvasta Ossessione (Riivaajat). Ivo van Hoven ohjaama näytelmä (NT Live: A View from the Bridge, Hedda Gabler) esitetään Lontoon Barbican Theatresta.

Gino on nukkavieru tyhjäntoimittaja, mutta puoleensavetävän komea. Tienvarren ravintolassa hän tapaa avioparin, Giuseppen ja Giovannan. Gino ja Giovanna ihastuvat toisiinsa vastustamattomasti ja aloittavat kiihkeän rakkaussuhteen suunnitellen aviomiehen murhaamista. Rikos vie heidät kuitenkin vääjäämättä vain eroon toisistaan tässä intohimoa ja tuhoa kuvaavassa hyytävässä tarinassa.

Näyttämösovituksen ovat tuottaneet Lontoon Barbican Theatre Productions Limited ja Toneelgroep Amsterdam. Sen ovat tilanneet Wiener Festwochen ja Les Théâtres de la Ville de Luxembourg. Osatuottajina ovat toimineet Holland Festival ja David Binder Productions. Esitystä on tukenut Yhdistyneiden kuningaskuntien Alankomaiden-suurlähetystö.

Kesto n. 2 h (ei väliaikaa). Suositusikäraja 15 vuotta. Englanniksi; myös tekstitys englanniksi.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.