Hobbyhorse Revolution

1 t 29 min  |  Dokumentti, Kotimainen  |  Ensi-ilta: 31.3.2017

Hobbyhorse Revolution on hauska ja koskettava elokuva mielikuvituksen ja yhteisöllisyyden voimasta. Elokuva seuraa kolmea nuorta, Aiskua, Elsaa ja Alisaa, joiden elämään keppihevosharrastus on tuonut muutoksen, ja jotka uskaltavat elää omannäköistään elämää silloinkin, kun ympäristö ei ymmärrä heille tärkeää harrastusta.

Keppihevonen on perinteinen lasten leikkikalu, mutta nuoret ovat itse luoneet sen ympärille monipuolisen harrastuksen ja nostaneet ilmiön uudelle tasolle. Keppihevosharrastajat ovat epävirallisesti ja omaehtoisesti järjestäytyneitä. He ovat Instagram-tileineen, blogeineen ja foorumeineen verkossa samaan aikaan kun he urheilevat ”keppareilla” pihoilla ja metsissä - ja he ovat tosissaan. Alati kasvava innokas joukko treenaa määrätietoisesti ja järjestää valtakunnan tason kilpailuja. Kepparikuume leviää alati myös muihin maihin.

Oscar-ehdokas Selma Vilhunen on ohjannut dokumenttielokuvan Hobbyhorse Revolution nuorista keppihevosharrastajista. Erityislaatuisesta harrastuksesta on kymmenessä vuodessa tullut tuhansien nuorten rakastama ilmiö ja elämäntapa.

Kieli: suomi / Tekstitys: -

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat