The RSC: Myrsky

2 t 52 min  |  Teatteri, Event cinema  |  Ensi-ilta: 27.3.2017

20 vuoden jälkeen Simon Russell Beale palaa Royal Shakespeare Companyn lavalle näyttelemään herttua Prosperoa uraauurtavassa tuotannossa, jonka on ohjannut RSC:n taiteellinen johtaja Gregory Doran.

Mies odottaa kaukaisella saarella. Hänet on jätetty eristyksiin saarelle ja hänen voimansa, asemansa sekä vaurautensa on ryövätty. Mutta kyseessä ei ole tavallinen mies tai tavallinen saari. Prospero pystyy harjoittamaan magiikkaa, ja hänellä on kyky hallita luontoa. Purjelaivan ilmestyessä horisonttiin, hän käyttää voimansa laivaan, jonka matkustajina ovat hänelle vääryyttä tehneet miehet. Tästä syntyy valtava, taianomainen myrsky, joka tuhoaa laivan ja huuhtoo haaksirikkoutuneet rannikolle. Herättyään he huomaavat olevansa uskomattomalla saarella, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Ainutlaatuisessa näytelmässä nähdään tämän päivän edistyneintä tekniikkaa, joka on rohkeasti yhdistetty ja editoitu Shakespearen näytelmään. Lopputulemana on unohtumaton teatterikokemus.

Kesto n. 2 h 52 min (Preshow (12 min) / näytös 1 (1h 20min) / väliaika (20min) / näytös 2 (1h))

Englanninkielinen tekstitys.

Esitykset maanantaina 27.3. klo 17.30 Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 15.2. klo 14.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.