Rammstein: Paris

1 t 38 min  |  Konsertti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 23.3.2017

Rammsteinin keikat ovat jo pitkään olleet omassa über-luokassaan, ja bändin mahtipontiset lavaesiintymiset ovat nostaneet rock-konsertit uudelle tasolle. Yhtyeen keikkatunnelman ja -tapahtumien vangitseminen valkokankaalle ei ole helpoin tehtävä, ja konserttielokuva RAMMSTEIN: PARIS oli huikea haaste ohjaaja Jonas Åkerlundille. Tavanomaisuudesta poikkeavalla ja luovalla tavalla Åkerlund onnistui kuitenkin ratkaisemaan haasteen ja tarjoilee elämyksen, jossa yleisö pääsee kokemaan huikeat lavatapahtumat ja erikoistehosteet, jotka nähtiin Pariisin Bercy-areenan konsertissa ja vieläpä kaikkia aisteja kutkuttavalla tavalla. RAMMSTEIN: PARIS nostaa konserttielokuvat uudelle tasolle.

RAMMSTEIN: PARIS on huippuluokan visuaalinen ilotulitus, joka tarjoaa uudenlaisen kokemuksen Rammsteinin keikkatunnelmasta ja musiikista, ja se on ehdottomasti ehdolla yhdeksi kautta aikojen parhaista konserttielokuvista.

Esitykset torstaina 23.3. Helsingissä (Tennispalatsi SCAPE), Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella (Plevna) ja Turussa.

Liput 18 €. Lipunmyynti alkaa torstaina 2.2. klo 14.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat