Newsies - The Broadway Musical

2 t 30 min  |  Musikaali, Event cinema  |  Ensi-ilta: 19.2.2016

Finnkino tuo helmikuussa Suomeen Tony-palkitun Newsies-musikaalin. Tositarinan inspiroima musikaali sijoittuu 1890-luvun New Yorkiin. Se kertoo koskettavan tarinan Jack Kellystä, karismaattisesta nuorukaisesta, joka myy sanomalehtiä New Yorkin kaduilla. Jack on nukkavierujen sanomalehtipoikien nokkamies ja unelmoi paremmasta elämästä kaukana suurkaupungin katujen koettelemuksista. Kun lehtialan jättiläiset Joseph Pulitzer ja William Randolph Hearst nostavat hintaa, jonka pojat joutuvat maksamaan kustakin myytäväksi tarkoitetusta lehtinipusta, Jack päättää nousta vastarintaan. Hän innostaa kaikki New Yorkin sanomalehtipojat lakkoon oikeuksiensa puolesta.

Newsies-musikaali pohjautuu 1992 ensi-iltansa saaneeseen elokuvaan ja kertoo klassisen tarinan amerikkalaisen unelman toteutumisesta romantiikkaa unohtamatta. Koko perheelle sopiva show on nuorekas ja energinen, lavasteet näyttäviä, koreografia taidokas ja kuoronumerot vaikuttavia. Tartu tilaisuuteen ja koe Newsies-musikaalin erikoislaatuinen taika!

Nyt nähtävä esitys on filmattu Pantages-teatterin lavalla Hollywoodissa. Mukana ovat alkuperäisen Broadway-kokoonpanon tähdet Jeremy Jordan (Jack Kelly), Kara Lindsay (Katherine), Ben Fankhauser (Davey) ja Andrew Keenan-Bolger (Crutchie) sekä Steve Blanchard (Joseph Pulitzer) ja Aisha de Haas (Medda Larkin). Musiikin on säveltänyt Alan Menken (Aladdin ja Beauty and the Beast) ja sanoittanut Jack Feldman (The Lion King II). Koreografian on tehnyt Christopher Gattelli (South Pacific), ja ohjauksesta vastaa Jeff Calhoun (Big River). Musikaalin on tuottanut Disney Theatrical Productions.

Esitys on englanninkielinen; myös tekstitys englanniksi.

Kesto n. 2 h 30 min, sis. väliajan.

Liput 18,00 €. Lipunmyynti alkaa torstaina 22.12. klo 14.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat