Ooppera encore: Ruusuritari

4 t 47 min  |  Ooppera, Event cinema  |  Ensi-ilta: 16.5.2017

Richard Strauss: Ruusuritari (Der Rosenkavalier) - uusi produktio

Live la 13.5. klo 19.30, encore-esitykset ti 16.5. klo 18.00 ja la 20.5. klo 12.00.

Sopraano Renée Fleming on ilmoittanut jättävänsä oopperalavat. Nyt ovat vuorossa jäähyväiset Metropolitan-oopperalle, jonka suurin tähti Fleming on ollut vuosikausia. Odotettavissa on siksi suurten tunteiden ilta. James Levinen oli alun perin tarkoitus johtaa, mutta hänen tilalleen kiinnitettiin Sebastian Weigle, jolle povataan merkittävää tulevaisuutta talossa. Falstaffin ohjaajan Robert Carsenin uusi produktio sijoittuu Habsburgien imperiumin loppuvaiheisiin, painottaen myös aikakauden yhteiskunnallista taustaa materiaalisine ja henkisine konflikteineen. Elīna Garanča on marsalkattaren nuori rakastettu Octavian, josta tämä joutuu luopumaan.

Kapellimestari: Sebastian Weigle. Ohjaus: Robert Carsen; Lavastus: Paul Steinberg; Puvut: Brigitte Reiffenstuel; Valot: Peter Van Praet ja Robert Carsen; Koreografia: Philippe Giraudeau.

Rooleissa Renée Fleming (Marsalkatar), Elīna Garanča (Octavian), Erin Morley (Sophie), Matthew Polenzani (Laulaja), Marcus Brück (Faninal), Günther Groissböck (Paroni Ochs).

Englanninkielinen tekstitys!

Kesto n. 4h 47min

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.