R&A 15: Bajrangi Bhaijaan

2 t 43 min  |  Rakkautta&Anarkiaa  |  Ensi-ilta: 17.9.2015

Bollywoodin maskuliinisin toimintatähti Salman Khan loistaa uransa suurimmassa menestyskomediassa, joka on viihdyttävä ja värikylläinen koko perheen Bollywood-satu.

Äärimmäisen kutinaherkkyyden vuoksi painijan urasta luopunut Pawan (Khan) on harras hindu, kasvissyöjä ja Hanuman-apinajumalan palvoja. Hän ottaa siipiensä suojaan äidistään eksyneen kuusivuotiaan pakistanilaisen muslimitytön Shahidan (Harshaali Malhotra). Vaikka miehellä ei ole edes passia, hän päättää toimittaa hiljaisen lapsen vaaroja uhmaten takaisin kotiin läpi Punjabin ja Rajasthanin kohti Kashmirin lumihuippuisia vuoria. Thajiwasin jäätiköllä kuvatussa loppukohtauksessa nähdään huikeat 7000 avustajaa.

Komediallinen ja sykkivä spektaakkeli ratsastaa hinduviihteen keskeisimmillä elementeillä: uskonnolla, patriotismilla ja romantiikalla. Täydellisesti rytmitetty tanssinjytke ja hittiparaati tarjoavat huikeaa viihdettä, jossa paidattomat urokset taistelevat härkien kanssa, ja pariskunnat kuhertelevat orkideoiden keskellä. Avainbiisit »Selfie Le Le Re», »Tu Jo Mila» ja »Bhar Do Jholi» säestävät matkaa halki Intian.

-Jouni Hokkanen

Kieli: urdu, pandžabi, hindi / Tekstitys: englanti

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.