Lentsikat 2: Pelastajat (2D) (dub)

Planes 2: Fire & Rescue (2D) (dub)

1 t 23 min  |  Komedia, Seikkailu, Animaatio  |  Ensi-ilta: 25.7.2014

Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D).

Lentsikat 2: Pelastajat -komediaseikkailun pääosassa on joukko sammutuslentokoneiden valioita, jotka vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta.

Kun maailmankuulu kilpalentokone Dusty (äänenä Aku Hirviniemi) saa tietää, että sen moottori on vakavasti vahingoittunut ja että se ei ehkä enää koskaan voi lentää kilpaa, sen on vaihdettava pienempää vaihdetta ja liityttävä lentopalokuntaan. Dusty yhdistää voimansa konkarihelikopteri Blade Rangerin kanssa ja liittyy tämän urheaan joukkoon, johon kuuluvat mm. pirteä palolentokone Varpu, raskas kuljetushelikopteri Windlifter, entinen sotilaskuljetuskone Rami ja eläväinen ryhmä urheita minimaastureita, jotka tunnetaan nimellä Savusukeltajat. Yhdessä tuo peloton joukko taistelee roihuavaa metsäpaloa vastaan, ja Dusty saa oppia, miten tullaan todelliseksi sankariksi.

Rooleissa: Aku Hirviniemi (Dusty Crophopper), Carl-Kristian Rundman (Pena Vartija), Armi Toivanen (Varpu), Tuomas Uusitalo (Maru), Niko Kivelä (Kai), Markku Huhtamo (Mayday), Matti Onnismaa (Tuulentekijä), Pertti Koivula (Puksu), Anna Asunta (Tytti), Antti Litja (Kippari), Veeti Kallio (Lyijyperä), Riku Nieminen (Välkky), Ossi Ahlapuro (Onnikka), Paula Vesala (Dynamiitti), Maija-Liisa Peuhu (Ninni), Sulevi Peltola (Harri), Jukka Voutilainen (Sisäministeri). Lisäksi muissa rooleissa: Kari Ketonen, Jani Karvinen, Oskari Saari, Jussi Lampi, Kai Lehtinen, Miro Lopperi, Aku Laitinen, Sasu Moilanen, Tero Koponen, Heljä Heikkinen, Raili Raitala, Petrus Kähkönen, Pasi Ruohonen, Jarno Lehtoranta ja Ismo Airio. Suomenkielisen ääniversion ohjaus: Petri Hanttu.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.