Nightwish: Wacken Open Air 2013

1 t 34 min  |  Konsertti, Event cinema  |  Ensi-ilta: 28.11.2013

Nightwishin viimeisin Imaginaerum-maailmankiertue käsitti 104 esiintymistä 34 maassa yhteensä yli 1,5 miljoonalle fanille. Tähän mahtavaan kiertueeseen sisältynyt, Saksan Wacken Open Air -festivaalilla taltioitu konsertti on mahdollista nähdä Helsingin Tennispalatsissa torstaina 28. marraskuuta klo 21.00.

Elokuussa 2013 seitsemällätoista kameralla kuvattu keikka esittelee bändin ehkäpä koko uransa kovimmassa livekunnossa. Yleisöä tätä spektaakkelia todistamassa oli uskomattomat 82 000 henkeä. Päävokalistina tälläkin keikalla toimi valloittava hollantilainen sopraanoamatsoni Floor Jansen.

Tennispalatsin ykkössalin suurella valkokankaalla esitettävä konsertti on mahdollista kokea vain yhtenä iltana! Konserttiesityksen kesto on 94 minuuttia. Ainutlaatuisessa tapahtumassa on paikalla myös Nightwishin jäseniä sekä elokuvan ohjaaja Ville Lipiäinen.

Lipunmyynti alkaa 8.11. klo 10.00 Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa aukioloaikojen mukaan. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava 4 vuorokauden (4 x 24h) kuluessa varauksen tekemisestä.

Liput à 20 €. Finnkinon sarja/yritys/vapaaliput eivät käy maksuvälineenä konserttiesitykseen.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat