Springsteen & I

2 t 4 min  |  Dokumentti, Musiikki  |  Ensi-ilta: 22.7.2013

Toiveuusinta tiistaina 27.8.2013!

Springsteen & I -dokumentissa kuullaan ja nähdään kaikki Brucen suurimmat hitit ja legendaarisimmat konserttiesitykset koko hänen uransa varrelta. Jo yli neljäkymmentä vuotta rockmaailmassa vaikuttanut ja yli 120 miljoonaa albumia myynyt artisti määrittää kokonaisen sukupolven elämää. Fanien tarinoiden kautta dokumentti valottaa, kuinka Springsteenin juurevasta rockmusiikista tuli niin monen ihmisen ”elämän soundtrack”.

Dokumentin on ohjannut Baillie Walsh, vastaavana tuottajana toimii Ridley Scott. Elokuva on tehty täydessä yhteistyössä Springsteenin, managereiden, levy-yhtiön ja muun tiimin kanssa, joten käyttöön on saatu ainutlaatuista, ennen näkemätöntä konsertti- ja arkistomateriaalia.

Liput Springsteen & I -erikoisnäytöksiin ovat myynnissä Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4 x 24h) kuluessa varauksen tekemisestä.

Liput 17 €. Huom. Finnkinon elokuvasarjaliput eivät käy maksuvälineenä tähän erikoisesitykseen.

Elokuva on englanninkielinen, ei tekstitystä.

Huom.: Dokumentin lopputekstien jälkeen esitetään kuuden kappaleen Hard Rock Calling 2012 -konserttitaltiointi sekä dokumentin epilogi!

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.