Rush

2 t 3 min  |  Draama, Toiminta  |  Ensi-ilta: 13.9.2013

*****

Rush-liput to 10.10. ja pe 11.10. näytöksiin -15% alennuskoodilla: rush15

Käytä alennus verkkokaupassa tai teatterin lippukassalla. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sarjalippuihin.

*****

Formula 1 -kisojen kulta-ajalle, 1970-luvulle, sijoittuva Rush kertoo legendaarisen taisteluparin – James Huntin ja Niki Laudan – uskomattoman tositarinan.

James Hunt (Chris Hemsworth) oli komea brittiplayboy, itävaltalainen Niki Lauda (Daniel Brühl) kurinalainen perfektionisti. Miesten yhteenotot kilparadoilla alleviivasivat heidän persoonallisuuksiensa vastakkaisuutta.

Rush seuraa Huntia ja Laudaa niin radalla kuin sen ulkopuolella. Fyysisen ja psyykkisen sietokykynsä äärirajoilla miehet tavoittelivat huippusuorituksia – ja maailmanmestaruutta.

Oscar-voittaja Ron Howard (Kaunis mieli, Frost/Nixon) on jälleen yhdistänyt voimansa käsikirjoittajien kärkikastiin kuuluvan Oscar-ehdokas Peter Morganin kanssa (Frost/Nixon, The Queen). Naiskauneutta elokuvaan tuovat Olivia Wilde ja Alexandra Maria Lara.

Rushista kirjoitettua: "Jos autourheilusta täysin piittaamaton katsoja liikuttuu Formula 1 -kuskeista kertovaa Rushia katsoessaan, täytyy elokuvan tehdä jotain oikein." - Kaisa Hiltunen / Keskisuomalainen. "Rush on suurta draamaa radalla ja sen ulkopuolella. ... Sitä voi suositella niillekin, joita ei kilpa-autoilu kiinnosta." - Ari Tiippana / Itä-Savo. "Tuntuu koukuttavalta jopa autourheilun vihaajasta. Formulaummikolla on myös yksi etu: hän ei tiedä loppuratkaisua. Tuoksuu bensalle, palavalle kumille, krapulalle ja kunnianhimolle." - Maija Kangasluoma / Trendi.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat