Koti eläintarhassa

We Bought a Zoo

2 t 6 min  |  Komedia, Draama  |  Ensi-ilta: 27.4.2012

Finnkinon Kuukauden elokuva toukokuussa 2012!

Cameron Crowen (Jerry Maguire) ohjaama KOTI ELÄINTARHASSA on riemastuttava tositarina kaikenikäisille eläinrakkaille. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning ja Thomas Haden Church.

Yksinhuoltajaisä Benjamin Mee (Damon) päättää laittaa koko elämänsä uusiksi: hän käyttää kaikki säästönsä ja ostaa ränsistyneen, lopetusuhan alla olevan eläintarhan eläimineen päivineen. Muutto kaupungista keskelle eläinpuistoa ei suju kommelluksitta, mutta omalaatuisen henkilökunnan avustamana Benjamin perheineen heittäytyy seikkailuun ja ryhtyy kunnostamaan eläintarhaa sen entiseen loistoon. Oman lisähaasteensa arkeen tuovat eläintarhan 200 eksoottista asukasta. Ränsistynyt eläintarha asukkeineen vaatii paljon työtä, mutta samalla se antaa paljon iloa ja unohtumattomia yhteisiä hetkiä, ja yhteinen kokemus sitoo perheen jälleen tiiviisti yhteen.

Huom! Alkukuvana Mike ja Elina Pohjolan lyhytelokuva "Baabelin metsä" (kesto 2 min), joka voitti vuonna 2010 Prix Europa -palkinnon Languages Through Lences -kategoriassa.

    

Näytösajat ja liput

Katso myös » Omat näytökset!

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.