Elias ja aarrejahti (dub)

1 t 19 min  |  Perhe-elokuva, Animaatio  |  Ensi-ilta: 14.10.2011

Suomeksi puhuttu versio!

Elias on taas täällä! Uudessa animaatiossa Elias ja kuninkaanlaiva -elokuvasta sekä aikaisemmista DVD-julkaisuista tuttu pieni pelastuslaiva Elias ystävineen lähtee etsimään meren pohjaan uponnutta aarretta.

On talven kalastuskauden alku ja pienen Lunnin kylän sataman tulevaisuus on vaakalaudalla. Jos kaloja ei saada talven aikana riittävästi, koko idyllinen satama suljetaan.

Samoille apajille on ilmestynyt iso joukko kilpailevia aluksia, huippumoderneja troolareita, jotka kuuluvat kaikki pahan Napakuningattaren joukkoihin. Napakuningatar on kaikessa hiljaisuudessa rakennuttanut uuden kalastussataman aivan Lunnin pohjoispuolelle ja haluaa tehdä leppoisat pikku kalastusalukset tarpeettomiksi.

Ja kalat eivät ole ainoa asia, jonka perässä Napakuningatar on. Hän on saanut vihiä meren pohjaan uponneesta aarteesta ja haluaa saada sen itselleen keinolla millä hyvänsä. Mutta myös Elias saa kuulla aarteesta ja aikoo löytää sen ensimmäisenä – ja käyttää uponneet kultarahat Lunnin sataman pelastamiseen. Mutta kumpi ehtii ensimmäisenä?

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat