Sea Rex 3D: Matka esihistorialliseen maailmaan (dub)

Sea Rex 3D: Journey to a Prehistoric World (dub)

0 t 41 min  |  Seikkailu, Perhe-elokuva, Dokumentti, Animaatio, 3D  |  Ensi-ilta: 7.10.2011

Tutustu maapallon mystisimpään elämänvaiheeseen!

Tämä elokuva vie sinut 200 miljoonan vuoden takaiseen uskomattomaan maailmaan. Koet unohtumattoman ja vaarallisen seikkailun sekä tapaat kuuluisan jurakauden valtamerien haltijoita – jättiläismäisiä meridinosauruksia.

Sinua odottavat muinais- ja nykyeläimistön elämää koskevat hämmästyttävät keksinnöt ja vedenalaisten maisemien henkeäsalpaava uskomaton kauneus. Ihmettele, kauhistu ja ihastu tutustuessasi maapallomme mielenkiintoiseen menneisyyteen. Edessäsi avautuu täydellisessä stereoskooppisessa 3D-muodossa esihistoriallisten aikojen eksotiikka kaikkine pienine yksityiskohtineen ja realiteetteineen. Näytämme sinulle uuden maailman, jollaisesta et ole edes uneksinut...

On mahdollista, että elävien dinosauruksien näkemisestä haaveilevan ihmisen toive toteutuu! Julie, joka palvoo dinosauruksia ja valtameriä, lähtee yhdessä menneisyydestä tulleen salaperäisen tieteilijän Jacquesin kanssa hämmästyttävälle matkalle esihistorialliseen maailmaan. He palaavat 200 miljoonan vuoden takaiseen historiaan, kulkien läpi trias-, jura- ja liitukauden ja löytävät henkeäsalpaavan vedenalaisen maailman, jossa asuu uskomattomia olentoja. Julien seikkailu vasta alkaa – liity sinäkin seikkailuun!

Käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja Pascal Vuong: ”Tämä elokuva antaa katsojillemme mahdollisuuden tehdä jännittävän matkan 200 miljoonan vuoden takaiseen aikaan, kun esihistoriallisia valtameriä ja vesistöjä asustivat jättiläismäiset dinosaurukset.”

Sea Rex 3D -elokuvan ohjaajat ovat taidokkaasti yhdistäneet tietokoneanimaation, äänitehosteet ja luonnonkuvat. Kaikenikäiset katsojat saavat kosketuksensa kiehtovaan esihistorialliseen maailmaan nauttien elokuvasta, joka on tehty todella omaperäisellä, tietoja laajentavalla ja viihdyttävällä tavalla. Osallistu syksyn jännittävimpään matkaan!

Elokuva on puhuttu suomeksi.

    

Näytösajat ja liput

Valinnoillasi ei löydy näytöksiä.

Kuvat