Osta käteviä Event-sarjalippuja!

Event-sarjalipuilla voit lunastaa paikkalipun Finnkinon ooppera-, teatteri-, baletti- tai musikaaliesityksiin. Poikkeuksena Metropolitan Operan lauantain suorat live-esitykset, joista veloitetaan sarjalipun lisäksi 10 € lisähinta. Sarjalippuja ostamalla säästät rahaa verrattuna yksittäisiin lippuihin ja sarjalippuja voi myös antaa lahjaksi.

Event-sarjaliput ovat voimassa 12 kuukautta. Vanhentuneita Event-sarjalippuja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Ostaaksesi Event-sarjalippuja sinulla täytyy olla käyttäjätunnus Finnkinon verkkokauppaan. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi täällä.

Lue tarkemmat ohjeet  täältä.

Osta tulostettavia Event-sarjalippuja

Tulostettavat Event-sarjaliput toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi pdf-muodossa. Voit tulostaa sarjaliput itse tai noutaa ne teatterin lippukassalta oston numerolla. Jos ostat tulostettavia Event-sarjalippuja lahjaksi, voit välittää sarjaliput sisältävän pdf-tiedoston sähköpostitse lahjan saajalle.

Tulostettava Event-sarjalippu 6 x 24,00

- Myydään 6 lipun paketeissa.
- Voimassa 12 kk ostohetkestä.
- Yhdellä Event-sarjalipulla voi maksaa yhden pääsylipun max. 28,00 €
  Event Cinema-esitykseen (ooppera, baletti, teatteri jne).
- Yli 28,00 € lippuun käytettäessä veloitetaan ylimenevä summa erikseen.
- Tulosta Event-sarjaliput itse tai nouda lippukassalta ennen käyttöä.
- Sarjalipun voi käyttää sarjanumeron perusteella verkkokaupassa,
  tai tulosteena lippukassalla.
- Tulostettavia Event-sarjalippuja ei voi muuttaa
  sähköiseen muotoon E-sarjalipuiksi!

Yksikköhinta: 24,00

Osta E-Event-sarjalippuja

E-Event-sarjaliput ovat asiakasprofiiliisi ladattavia sähköisiä sarjalippuja, joilla voi maksaa mm. oopperaliput verkkopalvelussa. Huomioi E-Event-sarjalippujen rajoitettu käyttöaika!

E-Event-sarjalippu 6 x 24,00

- Myydään 6 lipun paketeissa.
- Voimassa 12 kk ostohetkestä.
- Yhdellä Event-sarjalipulla voi maksaa yhden pääsylipun max. 28,00 €
  Event Cinema-esitykseen  (ooppera, baletti, teatteri jne).
- Yli 28,00 € lippuun käytettäessä veloitetaan ylimenevä summa erikseen.
- E-sarjaliput voi käyttää verkkokaupassa.
- E-sarjalippuja ei voi muuttaa paperisarjalipuiksi!

Yksikköhinta: 24,00

Ohjeet


Tulostettavat Event-sarjaliput

Tulostettavat Event-sarjaliput toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiosoitteeseen, jonka olet tallentanut asiakastietoihisi. Tulosta Event-sarjaliput itse tai nouda ne ennen käyttöä teatterin lippukassalta oston numerolla. Tulostettavia Event-sarjalippuja ei voi muuttaa sähköisiksi E-Event-sarjalipuiksi.

Tulostettavilla Event-sarjalipuilla voi maksaa näytösliput teatterin lippukassalla tai verkkopalvelussa niiden sarjanumeroiden avulla.

Sähköiset E-Event-sarjaliput

E-Event-sarjaliput ladataan verkkokaupan asiakasprofiiliin, ja niillä voi maksaa näytösliput Finnkinon verkkopalvelussa. E-Event-sarjalippuja ei voi muuttaa tai tulostaa teattereiden lippukassalla käytettäviksi paperisarjalipuiksi.

E-Event-sarjalipuilla maksaminen tapahtuu seuraavasti: Kirjaudu palveluun sen asiakasprofiilisi käyttäjätunnuksella, jota käytit ostaessasi E-sarjalippuja. Valitse haluamasi Event Cinema -näytös, lippujen lukumäärä ja paikat. Maksaessasi ostoa voit valita E-sarjaliput maksutavaksi.

Event-sarjalippuja lahjaksi?

Jos ostat tulostettavia Event-sarjalippuja lahjaksi, voit antaa lahjan saajalle tulostamasi Event-sarjaliput tai välittää Event-sarjaliput sisältävän pdf-tiedoston sähköpostitse lahjan saajalle.