Finnkinon uutiskirje

Tilaamalla Finnkinon uutiskirjeen saat viikoittain tietoa paikkakuntasi ensi-illoista, erikoisnäytöksistä, ennakkomyynneistä ja muista ajankohtaisista elokuvaohjelmistoon liittyvistä asioista sekä tietenkin mahtavista tarjouksista ja eduista!

Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken e-sarjalippupaketin!

Toukokuun arvonnassa voiton nappasi Kia S.

 

Arvonnan säännöt

 
Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Finnkinon uutiskirjeen tilaajat pois lukien Finnkinon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken kunkin alkavan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai häneen ei saada yhteyttä kahden (2) vuorokauden kuluessa Finnkino pidättää oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen. Voittajat julkistetaan Finnkinon sivustolla sekä Facebook-seinällä.

Palkintoon sisältyy 4 kpl e-sarjalippuja, jotka ladataan voittajan käyttäjätilille. Liput ovat voimassa 6 kk lataamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

Verot
Finnkino Oy sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Rekisteriseloste & Tietosuoja
Arvontaan osallistujille saa lähettää tietoa Finnkinon ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa: http://www.finnkino.fi/web_service/register_report

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kampanjan järjestäjä.