Elokuvaetu Veikkauksen Etuasiakkaille

Veikkauksen Etuasiakkailla on jälleen mahdollisuus päästä

kaksi yhden hinnalla kotimaisten elokuvien näytöksiin tiistaisin!


Edun saat käyttöösi Veikkauksen mobiilisovelluksen kautta. Löydät etuun oikeuttavan mobiililipun klikkaamalla sovelluksen oikeasta reunasta löytyvää Edut-kilpeä.

Joka keskiviikkoaamu mobiililiput-osioon avataan jakoon rajallinen määrä Kaksi yhden hinnalla -lippuja.  Lipun voit käyttää seuraavana tiistaina edussa mukana olevissa elokuvateattereissa ja elokuvissa.

Veikkauksen mobiililiput käyvät Finnkinolla VAIN verkkokaupassa. Valitse lippuja ostaessasi lippukategoriaksi Veikkaus-kategoria. Syöttämällä mobiililipun koodin SARJALIPUN NUMERO/ALENNUSKOODI -kohtaan saat edun käyttöösi. Etua ei voi yhdistää sarjalippuihin.


Hyvä huomioida

Muistathan, että etu on käytettävissä vain edussa mukana olevissa kotimaissa elokuvissa. Kannattaa myös huomioida, että Veikkauksen sovelluksesta lunastettu mobiililippu ja siinä oleva koodi toimii vain seitsemän päivän ajan julkaisupäivästä (keskiviikko klo 12:00) seuraavaan etutiistaihin klo 22 saakka.

Huom. Android-sovelluksen löydät vain osoitteesta veikkaus.fi/sovellukset. Veikkauksen sovellusta ei toistaiseksi löydy Google Play -kaupasta Googlen muuttuneiden käyttöehtojen takia.

Tarkat ohjeet Veikkauksen mobiilisovelluksen avulla käytettävästä leffaedusta löydät  Veikkauksen sivuilta.
 

Edussa ovat mukana seuraavat elokuvat: