Hauskinta mitä perhe voi tehdä yhdessä!

Mitä jos koko perhe lähtisikin mukaan huikeaan elokuvaseikkailuun tai sukeltaisi värikkään animaatioleffan vietäväksi?

Finnkinon valkokankailla nähdään vuodessa useita koko perheelle suunnattuja animaatioita ja lastenleffoja, joiden parissa viihtyy perheen pienin siinä missä perheen vanhempi, tai isovanhempikin. Leffateatteri on mainio paikka viettää yhteinen hetki perheen kanssa, nauttia hauskasta elokuvasta ja herkutella yhdessä.

Finnkinon 14 teatteria 11 eri paikkakunnalla palvelee vuoden lähes kaikkina päivinä niin pieniä kuin isompiakin elokuvan ystäviä.

 

Poimintoja elokuvaohjelmistosta:

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
(24.11.)

Muumien taikatalvi
(1.12.)

Ferdinand
(25.12.)

Ballerina
(25.12.)
   

TULOSSA:

   

 

Supermarsu
(26.1.)
Coco
(16.2.)
 

Liput

Lasten liput (max. 10-vuotiaalle):

 • 30 % alennus lipun normaalihinnasta arkena ennen klo 17 alkaviin näytöksiin. Ei voimassa arkipyhinä.
 • 20 % alennus lipun normaalihinnasta muina aikoina.

Lippuja elokuvanäytöksiin voi ostaa kaikista Finnkinon teattereista ja verkkokaupasta sekä myös Stockmannin palvelupisteistä. Elokuvaliput voi ostaa ja tulostaa etukäteen kotona tai tilata mobiililippuina suoraan matkapuhelimeen! Liput voi myös varata ja käydä lunastamassa ennen näytöksen alkua (tarkista lunastusaika varausvahvistuksesta).  Elokuvalippujen hinnat

Sarjaliput
Näytöslippujen lisäksi voi ostaa sarjalippuja, jotka käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin, kaikissa Finnkinon teattereissa. Sarjaliput voi ladata asiakasprofiiliin verkkokaupassa tai ostaa perinteisinä paperisina lippuina, jotka käyvät myös verkkokaupassa - lue lisää. Sarjalippuja voi ostaa kaikista Finnkinon teattereista ja verkkokaupasta sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltä: R-Kioski, Finnair Plus, Sokos, Stockmann, Posti sekä Suomalainen Kirjakauppa:

 • 4 kpl sarjalippuja yht. 47,00 € (à 11,75), voimassa 6 kk ostopäivästä
 • 8 kpl sarjalippuja yht. 79,60 € (à 9,95), voimassa 8 kk ostopäivästä
 • 5 kpl arkipäivän sarjalippuja yht. 40,00 € (à 8,00), voimassa 5 kk ostopäivästä arkisin ennen klo 17 alkaviin näytöksiin

Katso leffalippujen hinnat ja tutustu elokuvatarjontaan. Lisätietoa elokuvateattereiden läheisyydessä olevista parkkipaikoista, ravintoloista yms. löydät teattereiden omilta sivuilta. Katso myös viikoittain vaihtuvat teatterikohtaiset aukioloajat.

 

Leffassa saa herkutella!

Elokuvan lisäksi leffassa käyntiin kuuluu leffaherkut! Suolaiseksi evääksi suosittelemme poppareita, jotka voit nauttia sellaisenaan tai tuunata ne gluteenittomilla popparimausteilla. Valikoimassa on myös laaja valikoima irtokarkkeja, valmiita makeispusseja, tikkareita, lakuja, suklaapatukoita, jäätelöä ja vaikka mitä!

Voit ostaa myös etukäteen Finnkinon verkkokaupasta herkkulippuja, joilla nautit edullisesti perinteisistä leffaeväistä, popcornista & juomasta - ja säästät euron per combo!

Hyvä tietää

 • Finnkino suosittelee, että kaikenikäisille sallittuihin elokuviin (S) kannattaa tulla pienten lasten kanssa siinä vaiheessa, kun lapsi jaksaa istua omalla paikallaan näytöksen ajan ja keskittyä elokuvaan. Lapselle ostetaan oma näytöslippu.
 • Lapsille suunnatut elokuvat ovat dubattuja eli suomeksi puhuttuja versioita. Ne erottaa merkinnästä (dub) elokuvan nimen perästä, esim. Trolls 3D (dub), jos elokuvan alkuperäinen kieli on muu kuin suomi. Suomeksi puhuttujen animaatioiden lisäksi tarjolla voi olla myös ruotsiksi tai venäjäksi puhutut versiot.
 • Lastenleffoja on tarjolla elokuvakohtaisesti ns. normaaleina eli 2D-versioina sekä 3D-versioina. 3D-elokuvaa katsellaan erikoislaseilla, jotka saa elokuvasaliin mentäessä.
 • Elokuvasalissa on hyvä muistaa ottaa huomioon myös muut elokuvankatselijat, ikään katsomatta.
 • Salista voi poistua wc-käynnille kesken elokuvan. Turvallisuussyistä salien ovet ovat lukossa ulkopuolelta, mutta teatteritiloissa oleva henkilökunta avaa ovet tarvittaessa takaisin saliin.
 • Koko perheen ja lasten elokuvat esitetään hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella aikuisille tarkoitettuihin elokuviin verrattuna.
 • Elokuvien lakisääteiset ikärajat ovat S (sallittu), 7, 12, 16 ja 18. Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta.
 • Vastuu elokuvan valitsemisesta on aina lapsen vanhemmalla, pelkkä ikäraja ei välttämättä kerro aina kaikkea. Elokuvaan kannattaakin tutustua etukäteen lukemalla elokuvan esittelyteksti sekä katsomalla elokuvan trailer. Lue lisää  ikärajoista.
 • Ensi-iltaelokuvat ja näytösajat uudelle elokuvaviikolle (perjantai-torstai) tulevat myyntiin pääasiassa aina tiistaisin klo 15. Elokuvatarjonta ja näytösajat vaihtelevat teatterikohtaisesti.